Mire utalhat a parkside megnevezés?
Figyelt kérdés
Sajnos a fordítás nem ad választ.Mostanában erre a kifejezésre egyre sűrűbben akadok szerszámgépeknél.2021. ápr. 1. 21:48
2/16 anonim válasza:
szo szerint:
park>park
side>oldal, oldalon.
3/16 anonim válasza:
Arra utal, hogy a LIDL ezen a néven gyártatja a cuccait az Einhell-nél. És az hogy egyre gyakrabban találkozol vele, az annak köszönhető, hogy egyre többet foglalkozol vele.
5/16 anonim válasza:
Gyártatja? Jó vicc. :D Inkább mondjuk azt, hogy a gyárban a selejtet átcímkézik és eladják a Lidl-nek.
7/16 A kérdező kommentje:
Értem, azt hittem valami gagyi termékek álltalános megnevezése, szóval márka jelzés, "enyhén" gagyi otthoni felhasználásra tökéletes cucc.Köszönöm
2021. ápr. 2. 12:33
8/16 anonim válasza:
#6 Nézz át a másik kérdésre itt, ami pont egy Parkside gépről szól. Alapból hibásat kapott, kicserélte, de annak is van hibája. Aki szerint a Parkside jó márka az még nem látott normális szerszámgépet.
9/16 Vortrex válasza:
Értem én, de hiába mondod, ha egyszer meg vagyok vele elégedve
10/16 anonim válasza:
Attól még, hogy meg vagy vele elégedve a Parkside nem minőségi márka. És tényleg a selejtet adják el a Lidl-nek. Szerinted egy neves gyártónak mi érdeke lenne minőségi terméket gyártani másnak, más név alatt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!