Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen zero waste elektomos...

1mark2polo3 kérdése:

Milyen zero waste elektomos fogkefe fejek vannak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az lesz a legelső kérdés, hogy miért akarok elktromos fogkefét használni amikor ott van a lebomló bambusz?". Azért mert úgy gondolom hogy az egézségünk fontosabb mint a környezetvédelem, sajnos vagy nem sajnos nekem elktromos fogkefét kell használnom, mert az egyrészt jobban tisztít másrészt pedig olyan problémák miatt amit nem szeretném hogy publikusak legyen.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. márc. 31. 06:37
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

A bambusz fogkefe is káros, legalább annyira, mint a sima. Szóval megnyugodhat a lelked. :)

Amúgy sem az átlag fogyasztó teszi tönkre a bolygót a fogkeféivel, hanem a rossz hulladékgazdálkodás, az amerikai és kínai gazdaság, meg az, hogy minden szart a bolygó másik feléről hoznak ide.

2021. márc. 31. 07:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként az elektromos fogkefée már eleve hasznos a környezetnek annyiban, hogy a nyele az fix. Így csak a kis pótfejet kell cserélni, ami azért kevésbé káros a környezetre. (sok kicsi sokra megy) Meg azzal tudsz még spórolni esetleg, hogy hidrogén peroxiddal fertőtlenítés rendszeresen és akkor nem kell olyan sokszor cserélni, persze akkor is kell azért néhány havonta. Egyelőre bambusz elektromos fogkeféről nem hallottam, de mivel most egyre fontosabb a környezetvédelem, lehet ez lesz a legújabb trend hamarosan. :)
2021. ápr. 9. 23:00
 3/3 anonim válasza:
Foreónak van szilikonos fogkegéje..annak a fejét elvileg évente kéne cserélni de sokan tovább használják..
2021. júl. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!