Ez az e-cigi jó?

Figyelt kérdés
Szeretnék apukámnak venni egy elektromos cigarettát, de nem tudom, hogy milyet. Olyat szeretnék ami nem megy tönkre hamar és egy 2 dobozos dohányosnak ki tudja elégíteni az igényeit (tudom, ez a liquid-től is függ). Én erre gondoltam: [link] Szerintetek ez az e-cigi jó lenne neki? Nektek van más ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 26. 20:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, igen! Ha valaki rendelt már az oldalról, meg tudja mondani, hogy mennyi a szállítási idő?
2018. aug. 26. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha jól látom, ez működik ceruzaelemmel is?
2018. aug. 26. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

"Ha jól látom, ez működik ceruzaelemmel is?"

Az ba**na be. Az ilyen e-cigikbe érdemes nagyobb, jobb teljesítményű akkukat rakni egyébként, amik ~2500Ft-tól kezdődnek (18650).

2018. aug. 26. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Elnéztem! :D Az akksit láttam ceruzaelemnek :D KÍnos... :D A lényeg az hogy ebben nem 18650-es, hanem 21700-as van. Az nem baj? :D Bocsi, nagyon nem értek hozzá, csak szeretnék egy jó ajándékot apukámnak. Amúgy ment a zöld kéz.
2018. aug. 26. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:

18650 és 21700 befogadására is képes, de ez is levan írva a leírásába, illetve a gyártó hivatalos oldalán is.

Egyébként annyira én sem vagyok jártas az e-cig ügyben, melyik mennyire jó, de nem tűnik rossznak alapjáraton.

Kicsit utánaolvastam, és nincsenek rossz visszajelzések a céggel.

2018. aug. 26. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Dl tank.

Ha az apukád MTL szívja a cigit, akkor nem fogja tudni használni. Annak nem néztem utána hogy lehet e MTL porlasztót kapni hozzá ( 1 ohm felettit).

2018. aug. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!