Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől villanhatott fel a...

Mitől villanhatott fel a szobai plafonon lévő nagylámpa egy pillanatra?

Figyelt kérdés
Este 10 óra fel sem volt kapcsolva, egy órája se történt az eset
2021. márc. 7. 13:45
 1/6 A kérdező kommentje:

Jav., 10 óra óta nem volt felkapcsolva.

Hatalmas nagy fényár volt egy pillanatra

2021. márc. 7. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem akkor villant fel, amikor bedugtál valamit a konnektorba?
2021. márc. 7. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmit nem dugtam be, a tv is ki volt kapcsolva, csak a napfény sütött be
2021. márc. 7. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fénycsöves vagy kompakt izzós lámpa? Mert ezeknél előfordulhat hogy rossz bekötésnél bevillan. T5 Fénycsöves akvárium világításom volt ilyen, és ott csak annyit kellett csinálnom, hogy fordítottam egyet a dugvillán. Lehet nálad meg a villanykapcsoló nem a fázist szakítja meg.
2021. márc. 7. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem élvlágítós kapcsolóra van kötve? Ha igen, ki kell belőle vágni a glimlámpát, azon átfolyik annyi áram, hogy néha bevillan.
2021. márc. 7. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Fú, majd megkérdezem,nem értek hozzá, ehhez buta vagyok, valszeg sima izzó. Para, mert anyu nemrég halt meg. Nem erre fogom az egészet, de mindenesetre parás. Előtte, utána se volt még ilyen
2021. márc. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!