Aktív mélynyomó hangfalkimenetre?
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne,hogy ugye aktív mélynyomót SUBWOOFER pre out-ra kell kötni. de mivel nekem sztereó erősítőm van,ezért csak a két hangfalnak van kimenet. Viszont van Audio 1 in és audio 1 out. Az outot akkor szoktam használni,ha más erősítővel akarom összekötni,mivel bármelyik funkcióban van,ez küldi a 2V-os hangjelet. Ezért gondoltam,hogy aktív subot esetleg erről meghajtani?2014. máj. 15. 09:38
1/3 anonim válasza:
Rakj fel egy képet a hátuljáról, mert nem egyértelműen fogalmaztad meg a kérdést (nem írtad bele, hogy alacsony vagy magas szintű).
2/3 A kérdező kommentje:
Alacsony nincs. Rajta high level ín
2014. máj. 20. 11:54
3/3 anonim válasza:
Igazából ez mélysugárzó függő. Én még olyan aktív méllyel nem találkoztam, hogy a magas szintű bemenet után a kimeneten alacsony szint van. Adj neki egy sinus jelet, tekerd fel a hangerőt, és mérj rá multiméterrel. Szerintem nem 2 volt fog ott kijönni, hanem több 10 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!