Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendelt mar vki ebayrol vagy...

Rendelt mar vki ebayrol vagy hasonlo oldalakrol telefonhoz alkalmas lencseket?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek rola? Hasznalhato?

Az alabbira gondolok:

[link]

#telefon #eBay #lencse #Camera lencse
2021. jan. 25. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén Ebayről vettem ezelőtt talán 3 évvel, sima telefonra csiptethetőset (makró+széles lencse) kb 2 ezerért (nekem csak a makró miatt kellett), nagyon szeretem és megvagyok vele elégedve, bőven megérte azt a pénzt:)
2021. jan. 25. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Üdvözlöm!

Ezek az "Ebay" és tárasai mind megtévesztések. Idegen nyelven halandzsa, sok megtévesztő képpel, és csak az ember pénzét lopják el vele. Interneten ne adja meg a bankkártyájának adatait, se semmilyen számlaadatát mert nem biztonságos. Esetleg utaljon, ha meggyőződött róla hogy nem fogják átverni. A készpénznél viszont nincs biztonságosabb.

Tisztelettel,

Szaki57

2021. jan. 25. 14:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Elso koszonom en is a makrora vagyok kivancsi, illetve arra a “telescope”-ra

Sokaktol hallottam hogy joo

Masodik nem arra voltam kivancsi hogy mi a velemenyed az ebayrol, hanem a termemkrol kerdeztem de koszonom, testverem sokmindent rendelt mar innen es mindig bejott

2021. jan. 25. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Idegen nyelven halandzsa? :D Annak halandzsa, aki nem beszél semmilyen nyelvet...90%-a angolul van. Másrészről meg Ebayen is lehet értékelni az eladót. Valamint ha nem olyan a termék, vagy nem érkezett meg (én is jártam így), visszafizeti az Ebay/eladó. Nem kell hülyeségeket írni..
2021. jan. 25. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Először is magának is jó napot!

Másodszor a lekezelő és flegmasztikus stílusát tartsa meg az "öccsének" aki sok rendelést eszközölt már ezeken a hitvány oldalakon. Biztos csak szerencséje volt.

ui: én nem tegeztem magát.

2021. jan. 25. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Tisztelt négyes válaszoló!

És maga mind elhiszi ezt a sok ostobaságot? Értékelés? Értékelni a szomszéd feleségét is értékelni szoktuk kertészkedés közben, még se kérdez meg róla minket senki. Maguk tudják, hogy kinek adják a nehezen megkeresett százezer forintos fizetésüket...

2021. jan. 25. 14:31
 7/13 A kérdező kommentje:

4es koszonom!! Ez igy van ;)

Kedves szaki57

eloszor is nem a kerdesemre valaszolt...

Ha nem tetszik az ebay akkor nem kell onnan rendelni.. de nem erre voltam kivancsi! Hanem a termekre!

Azert elnezest hogy letegeztem ha ennyire magara vette..

Masodszor meg elmondtam a velemenyem a valaszarol nem flegmaztam, nem kaptam ertelmes valaszt a kerdesemre ennyi

2021. jan. 25. 14:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os, Szaki gondolom..

Ezt remélem ÖN sem gondolja komolyan :D

Sok ostobaság? :D Mi?? :D Az, hogy baromi sokat rendeltem már eBayről, és mindig rendben volt? (mindig pozitívan értékelt eladóktól vásároltam) Egyszer fordult elő, hogy az eladó nem reagált többszöri megkeresésre sem, ekkor fordultam az eBay csapatához és 2 napon belül megkaptam a pénzem :D

Az pedig MAGÁT minősíti, hogy más pénztárcájában turkál :)

2021. jan. 25. 14:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Ui: latszik hogy nem a modern vilagban el...manapsag minden rendelest pontoznak

Es semmi koze ahhoz ki mire kolti a fizeteset!

Gondolom annyira unatkozik hogy masok dolgaba beleavatkozik, de a kerdesre nem valaszol!

Foglalkozzon a sajat fizetesevel es a sajat vasarlasaval!

Es itt a kerdesre szokas valaszolni nem mas!

2021. jan. 25. 14:40
 10/13 A kérdező kommentje:
8as teljes mertekben egyetertek! Nagyon jol mondod :)
2021. jan. 25. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!