Rendelt mar vki ebayrol vagy hasonlo oldalakrol telefonhoz alkalmas lencseket?
Üdvözlöm!
Ezek az "Ebay" és tárasai mind megtévesztések. Idegen nyelven halandzsa, sok megtévesztő képpel, és csak az ember pénzét lopják el vele. Interneten ne adja meg a bankkártyájának adatait, se semmilyen számlaadatát mert nem biztonságos. Esetleg utaljon, ha meggyőződött róla hogy nem fogják átverni. A készpénznél viszont nincs biztonságosabb.
Tisztelettel,
Szaki57
Elso koszonom en is a makrora vagyok kivancsi, illetve arra a “telescope”-ra
Sokaktol hallottam hogy joo
Masodik nem arra voltam kivancsi hogy mi a velemenyed az ebayrol, hanem a termemkrol kerdeztem de koszonom, testverem sokmindent rendelt mar innen es mindig bejott
Először is magának is jó napot!
Másodszor a lekezelő és flegmasztikus stílusát tartsa meg az "öccsének" aki sok rendelést eszközölt már ezeken a hitvány oldalakon. Biztos csak szerencséje volt.
ui: én nem tegeztem magát.
Tisztelt négyes válaszoló!
És maga mind elhiszi ezt a sok ostobaságot? Értékelés? Értékelni a szomszéd feleségét is értékelni szoktuk kertészkedés közben, még se kérdez meg róla minket senki. Maguk tudják, hogy kinek adják a nehezen megkeresett százezer forintos fizetésüket...
4es koszonom!! Ez igy van ;)
Kedves szaki57
eloszor is nem a kerdesemre valaszolt...
Ha nem tetszik az ebay akkor nem kell onnan rendelni.. de nem erre voltam kivancsi! Hanem a termekre!
Azert elnezest hogy letegeztem ha ennyire magara vette..
Masodszor meg elmondtam a velemenyem a valaszarol nem flegmaztam, nem kaptam ertelmes valaszt a kerdesemre ennyi
Kedves 6-os, Szaki gondolom..
Ezt remélem ÖN sem gondolja komolyan :D
Sok ostobaság? :D Mi?? :D Az, hogy baromi sokat rendeltem már eBayről, és mindig rendben volt? (mindig pozitívan értékelt eladóktól vásároltam) Egyszer fordult elő, hogy az eladó nem reagált többszöri megkeresésre sem, ekkor fordultam az eBay csapatához és 2 napon belül megkaptam a pénzem :D
Az pedig MAGÁT minősíti, hogy más pénztárcájában turkál :)
Ui: latszik hogy nem a modern vilagban el...manapsag minden rendelest pontoznak
Es semmi koze ahhoz ki mire kolti a fizeteset!
Gondolom annyira unatkozik hogy masok dolgaba beleavatkozik, de a kerdesre nem valaszol!
Foglalkozzon a sajat fizetesevel es a sajat vasarlasaval!
Es itt a kerdesre szokas valaszolni nem mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!