Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vásároltam egy porbeles...

Vásároltam egy porbeles hegesztőt, érdekelne, hogy a porbeles hegesztővel létrehozott varrat mennyire alkalmas mechanikai igénybevételnek kitett alkatrészek hegesztésére? Huzal: 0.9

Figyelt kérdés
A porbeles hegesztővel létrehozott varratok szépek, jó beolvadásúak. Minősített hegesztő vagyok.

2020. okt. 12. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Ha minősített hegesztő vagy ,akkor ezt tudnád.

Kételyem merült fel.

Régebbi könyvekben is említik ezt e technológiát.

2020. okt. 12. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megjött a nagy megmondó ember. Szóval drága barátom, igen van minősítésem 141, 135 eljárásokra, nem is akármilyen... Nem értem te abból, hogy szűrted le, hogy nincs, hogy megkérdeztem ugyan mégis a porbeles eljárással keletkezett varrat mennyire alkalmas ilyenekre... Uram bocsáss meg, hogy kérdezek, elvégre ez a tanulás egyik lépése nem?
2020. okt. 12. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a technológiával tisztában vagyok, ezért vettem ilyen hegesztőt... Ugyan akkor tapasztalatok érdekelnének, hogy aki ilyennel hegesztett màr komolyabb dolgot az mennyire volt időtálló...
2020. okt. 12. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

K3telyem továbbra is fentertom.

Én a megmondó ember.

Saját tapasztalatom: ahol nem erős rezgés éri ott tartós.

Különösen ügyelve a hegeszteés előkészitésre elkerülhető a durvább zárványok.

Sajnos kis zárvány elkerülhetetlen a technológia miatt. Ebből adódóan hamarabb reped és ezen a sörétezés sem segít.

2020. okt. 12. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó huzallal (esab), jól hegesztve kb olyan, mint bázikus elektródával. Tehát az ütőmunka is.
2020. okt. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!