Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » "B" típusú töltőt vesznek még...

"B" típusú töltőt vesznek még az emberek? Vagy mire lehet használni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy új adapteres töltőt (bocsi nem tudom a pontos nevét hölgy vagyok nem értek hozzá) de én nem ezt használom. Nem tudom el lehet adni vagy ilyet már senki sem vesz?

Köszi!

2021. jan. 3. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb bárhol kapsz 1000 ft-ért ilyen töltőt, főleg ha noname vagy hamisítvány, nem igazán nagy biznisz. Amit tokshopon árulnak annak is kb a beszerzési ára kb fele se, mint amennyiért adják, szóval ne az ottani árakat vedd figyelembe.
2021. jan. 3. 12:36
 12/19 A kérdező kommentje:

USB micro!!

Köszi 9-es!

Akkor erre vonatkozna a kérdésem elnézést..

2021. jan. 3. 12:51
 13/19 A kérdező kommentje:
11, most akkor ezt melyikhez irtad? Mert azóta változott a dolog
2021. jan. 3. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

“ bocsi nem tudom a pontos nevét hölgy vagyok nem értek hozzá”

Ezzel de fel tudjátok bæszni az agyam....

1) attól, hogy nő vagy még nem kell hülyének lenni

2) olyan bæszott nehéz elolvasni mi van ráírva?

2021. jan. 3. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es, olyan ba..ott nehéz lenne nem bunkónak lenni? Nem tudja hát nem tudja! Nem létfontosság, különben is 1-2000 Ft-os dologról van szó.
2021. jan. 3. 15:29
 16/19 A kérdező kommentje:

Hagyjad 15-ös, biztos minden csaj félrement és azóta utálja a nőket. 🤣

Nincsen nálam nem tudtam megnézni. Csak emlékezetből. Mikor megkaptam nem nagyon foglalkoztam vele most meg eszembe jutott.

És attól hogy nem ismer egy törtőfajtát még nem lesz hülye egy nő 🤣

2021. jan. 3. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az elég vicces lenne, cica, mert én is nő vagyok.

De igen, rohadt fontos volt a kérdésed, ha nálad sincs a töltő, csak azért, hogy elő tudd adni, micsoda “hölgy” vagy, aki hülye a technikához.

Az ilyen “hölgyek” miatt, mint te kapnak a nők kisebb esélyt olyan állásokban vakmákban, ami technikai, hisz már gyerekkorban megtanulják tőletek, hogy a nő nem érthet a technikához/műszaki dolgokhoz.

2021. jan. 3. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
17-es, te nem vagy nő, azok nem használnak ilyen stílust, vagy esetleg ilyen kövérkés, rövid "mama dauer, szexi vörösre akartam festeni a hajam, de ilyen pirosas narancsárgás lett" féle nő vagy, na azokból kinézem ezt a stílust.
2021. jan. 3. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, egy 1 amperes töltőből nem lehet komoly pénzt csinálni. Filléres és kb. mindenkinek van. Tedd be a fiókba vagy add oda valakinek.
2021. jan. 3. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!