Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kigyulladhat a konnektor?

Kigyulladhat a konnektor?

Figyelt kérdés
Mármint úgy önmagába. Vagy ha csak egy kicsi áram megy át rajta, pl a videó órája. És ha semmi nem megy át rajta?
2010. aug. 12. 22:36
 1/8 anonim válasza:
Persze. Nekünk a múltkor egyszer csak elkezdett füstölni. Később rájöttünk, hogy (nem tudom pontosan), de valami összefüggés van a 2 konnektor között és túl volt terhelve vagy mi. A másik szobában a vasaló ment, és valószínű, hogy az csinálta a bibit.
2010. aug. 12. 22:47
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha nincs túlterhelve, nincs bedugva semmi ami állandóan fogyasztja (nagyobb mértékben) az áramot, én olyanra gondolok h este, amikor mindenki alszik, és mondjuk csak a videón megy az óra.
2010. aug. 12. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs túlterhelve a rendszer, akkor nem hiszem, hogy kigyulladhat. Egy videó készenléti állapotban nem vesz fel túl nagy teljesítményt. De gondolom van valami oka a kérdésednek. Tapasztaltál valami gyanús dolgot?
2010. aug. 12. 22:54
 4/8 anonim válasza:
nincs is ott vidi v rossz a link v miŰ? am miért írod mindenhova ezt a linket? :D
2010. aug. 12. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a félelem a semmitől. ( vagy bármitől) Ha az áramtól félsz, akkor a konnektor fog felgyulladni. Ha eluralkodik rajtad, menj orvoshoz. Ez a pánik.
2010. aug. 12. 23:42
 6/8 A kérdező kommentje:
NEm, ezt onnan veszem hogy az egyik konnektor, amibe az elosztó van dugva, kissé ki vanm jőve a falból, már régóta nem nyúltunk hozzá, és emiatt félek tőle hogy ha hozzáérek megráz az áram. A másik konnektorba csak a falilámpa van debugva, viszont ot egy kicsit (csak az egyik karomat) megrázta az áram, így ahhoz is félek hozzáérni. Majd hívni fogunk villanyszerelőt, de nektek mi a véleményetek?
2010. aug. 13. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
nemtom,de én akármit dugtam be konnektorba,hosszabbítóba akkorát szikrázott meg párszor át is ment rajtam hogy azóta félek a konnektoroktól (nem kiröhögni!ez igaz)
2010. aug. 14. 21:57
 8/8 anonim válasza:
Velem is ez van hogy félek hogy megráz :S
2010. aug. 15. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!