Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy acer One 10 laptop tablete...

Egy acer One 10 laptop tabletet hogy tudom a gyári beállításokra visszaállítani?

Figyelt kérdés

ugyanis elfelejtettem a jelszót és a billenytyűzet meg tönkre ment.

Hallottam olyanról hogy a gombokkal lehet valamit manőverezni, Csak nem értek hozzá

2020. dec. 18. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
USB-ről újrakell telepíteni a Windows-t, ez a legegyszerűbb megoldás.
2020. dec. 18. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan kell csinálni?
2020. dec. 18. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Ajaj... Ha ez kérdés akkor inkább vidd el egy szakemberhez!

Egyébként először kell egy minimum 8gb-os pendrive és egy másik Windows-os gép/laptop amin a pendriveból a következő videó alapján kreálsz egy Windows telepítőt:

[link]

Majd ezen videó alapján feltelepíted rá a rendszert:

[link]

De ha nagyon laikus vagy és nem értesz hozzá egyáltalán, semmi tapasztalatod nincs ezzel kapcsolatban, egyszerűbb (és biztosabb) ha elviszed egy szakemberhez vagy egy olyan számítástechnikai üzletbe/szervízbe ahol elvégzik neked pár ezer forintért.

2020. dec. 18. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor semmi lehetőség nincs a gyári beállításokat gombok segítségével visszaállítani?
2020. dec. 18. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem android hanem Windows... Sajnos nem igazán van ilyesmire lehetőség, esetleg a bios-ban nézelődj hátha.
2020. dec. 18. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Na találtam egy videót ami alapján visszaállítottam mindent és nem volt szükség erre a megoldásra amit feljebb linkeltetek be

Itt a videó ami alapján csináltam ha mást is érdekel a dolog: [link]

2020. dec. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!