Milyen eszközt ajánlanátok digitális jegyzetelésre, ami tényleg jó?
Figyelt kérdés
Valami egyszerűen használható, de kompakt dologra lenne szükségem. Fontos, hogy lehessen változtatni, hogy éppen milyen mintájú "papírra" készül a jegyzet. Elvileg samsung tableteken ez működik, de érdekelne hogy milyen egyéb lehetőségeim akadnak még, illetve melyik modell lenne a legjobb.
Előre is köszönöm a válaszokat ❤️
2020. dec. 5. 23:00
1/5 anonim válasza:
Én egy samsung galaxy tab s6 lite-ot használok egyetemre, nekem nagyon bevált.
Szoftver az OneNote androiodos verziója, amit végre valamennyire felzárkózatatták, a papírminta, színes írószer, fájlok (képek, ppt) beszúrása végre értelmesen működnek. Nekem a felhőszinkronizáció nagy plusz, mert így gépről is elérem a jegyzeteim.
De persze van rengeteg másik jegyzet app is
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. dec. 15. 09:36
3/5 anonim válasza:
Bocsánat, tudatlanként kérdezem, mit jelent konkrétan a tableten a digitális jegyzetelés? A fele képernyőt elfoglaló billentyűzeten pötyögést? Vagy valamiféle kézírást?
4/5 anonim válasza:
Kézírást, az említett tablet mellé ingyen jár az spen. Nagyon praktikus, mert a ppt-kre közvetlen rá lehet jegyzetelni (ha az órazartó kiadja), illetve matematikai célokra is jóval egyszerűbb mint a billentyűzet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!