Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ebook olvasómba a pdfeket...

Az ebook olvasómba a pdfeket nem hozza be rendesen?

Figyelt kérdés

[link]

Van ez az ebook olvasó amit tegnap vettem, rá is raktam pdf könyveket, viszont azt vettem észre hogy nem mindegyiket hozza be rendesen az olvasó, 2 lapot hoz be egyszerre úgy meg kisebb az egész, olvashatatlan. Van olyan pdf ami jó, egyszerre csak 1 laponként hozza be, és úgy rendesen kitölti a képernyőt, olvasható.

Na most ezt írják az ebookról

Támogatott szöveg formátumok

PDF

TXT

DOC

HTML

Illetve alatta még ennyit írnak

Olvasási formátumok: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP

Kérdés hogy azokat a pdf könyveket amik nem töltik ki rendesen a kijelzőt, amiket nem hoz be rendesen az olvasó, nem lehetne e testre szabni valahogy hogy passzoljanak az ebookomhoz, vagy át konvertálni?

2020. nov. 20. 19:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!