Miért nem szól rendesen a fülhallgatóm, ha a laptopba dugom be?
Figyelt kérdés
100%, hogy a laptop a hibás, mintha nem érintkezne valami rendesen. Volt, hogy picit megütöttem a touchpad résznél akkor jó volt, de mindig csak bizonyos pozíciókban. Nem értek hozzá igazából. Mi lehet a hiba? Illetve mennyibe kerül ezt javítani?2020. júl. 19. 21:07
1/14 anonim válasza:
Fülhallgatót nem szoktak laptopba tenni, abba inkább gamer fejhallgatot szoktak
2/14 A kérdező kommentje:
most ne erre koncentráljunk már ... az se szólna...
2020. júl. 19. 21:18
3/14 anonim válasza:
Dede hidd el:) nekem is van laptopom es fulest dugtam be es recsegetmeg tekergetnem kellett a gepbe meg stb es vettem egy fejhallgatot es mar az jo volt
4/14 A kérdező kommentje:
De nekem eddig semmi baja sem volt.
2020. júl. 19. 21:24
5/14 anonim válasza:
Jo a fulesed is meg a laptopod is csak a fules nem abba valo. Laptopba fejhallgato, meg gamer fajhallgatot szoktak hasznalni:)
6/14 anonim válasza:
Lehet, hogy a port a hibás. Másik porttal tudod tesztelni ugyanazon a laptopon? Esetleg másik laptopon műkszik a fejhallgató?
7/14 A kérdező kommentje:
A fülhallgatóm jó, a laptop nem.
2020. júl. 19. 21:30
8/14 anonim válasza:
Akkor ha ennyire tudod h nem jo a laptop akk minek irsz ki?
9/14 anonim válasza:
Kérdező, akkor meg is válaszoltad magadnak: a laptop mem jó.
10/14 A kérdező kommentje:
Mit válaszoltam meg könyörgöm??? Jézusom.. Az volt a kérdésem, hogy mi lehet a hiba?? És hogy ez mennyibe kerülne.. Nem is érdemes ide kérdést feltenni, mert vagy végig se olvassátok vagy full hülyeségeket beszéltek, miközben leírtam, hogy tudom, hogy a laptop a hibás, csak azt nem, hogy azon belül mi a baj?! Érdekes 2 évig jó fülessel aztán meg nem és minden máson működik a fülhallgató, akkor gondolom, hogy a füles a rossz , ja biztos...
2020. júl. 19. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!