Miért nem szól rendesen a fülhallgatóm, ha a laptopba dugom be?
Figyelt kérdés
100%, hogy a laptop a hibás, mintha nem érintkezne valami rendesen. Volt, hogy picit megütöttem a touchpad résznél akkor jó volt, de mindig csak bizonyos pozíciókban. Nem értek hozzá igazából. Mi lehet a hiba? Illetve mennyibe kerül ezt javítani?2020. júl. 19. 21:07
11/14 anonim válasza:
Én mondtam neked egy tippet, de csak hajtogatod a saját hülyeséged. Felteszed a kérdést, de válaszokat nem vagy hajlandó elolvasni. Sztem a port a hibás a laptopodban. Próbálkozz másik porttal.
12/14 anonim válasza:
Szerintem egyik se szar szerintem itt a szar az te vagy:) vidd el inkabb szervizbe
13/14 anonim válasza:
Próbáld kipucolni a Jack aljzatot. De az is lehet, hogy el van gyengülve a rugó, nem nyomja neki rendesen az érintkezőt. Meg kell nézni az aljzatot.
14/14 anonim válasza:
Pár eset lehetséges.
Egyik, hogy az aljzat a laptopban kiszakadt kicsit, így nem kontaktol, ezt újraforrasztással megoldhatod.
Másik, hogy tele porral, azt ki-bedugásokkal esetenként orvosolhatod.
Nagyon ritka eset, hogy a 3,5mm-es jack füles dugónak méretei nem szabványosak s így egy kicsit nagyobbak vagy apróbbak s nem is lehet rendesen bedugni vagy ha sikerül is, akkor elfossa az aljzatot.
Ha a hangszórója szól a laptopnak, akkor oké az erősítő rész.
A leválasztást az aljzat intézi.
Füles csatlakozásnál elhallgat e a hangszóró a laptopban?
Ha igen, félig jó az aljzat.
Ha nem, akkor fos-cserés.
Pokoli ritkán még oxidos szokott lenni az aljzat, ami a zárófelületeken jelentkezik-tisztítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!