Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem szól rendesen a...

Miért nem szól rendesen a fülhallgatóm, ha a laptopba dugom be?

Figyelt kérdés
100%, hogy a laptop a hibás, mintha nem érintkezne valami rendesen. Volt, hogy picit megütöttem a touchpad résznél akkor jó volt, de mindig csak bizonyos pozíciókban. Nem értek hozzá igazából. Mi lehet a hiba? Illetve mennyibe kerül ezt javítani?
2020. júl. 19. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én mondtam neked egy tippet, de csak hajtogatod a saját hülyeséged. Felteszed a kérdést, de válaszokat nem vagy hajlandó elolvasni. Sztem a port a hibás a laptopodban. Próbálkozz másik porttal.
2020. júl. 19. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyik se szar szerintem itt a szar az te vagy:) vidd el inkabb szervizbe
2020. júl. 19. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld kipucolni a Jack aljzatot. De az is lehet, hogy el van gyengülve a rugó, nem nyomja neki rendesen az érintkezőt. Meg kell nézni az aljzatot.
2020. júl. 20. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Pár eset lehetséges.

Egyik, hogy az aljzat a laptopban kiszakadt kicsit, így nem kontaktol, ezt újraforrasztással megoldhatod.

Másik, hogy tele porral, azt ki-bedugásokkal esetenként orvosolhatod.

Nagyon ritka eset, hogy a 3,5mm-es jack füles dugónak méretei nem szabványosak s így egy kicsit nagyobbak vagy apróbbak s nem is lehet rendesen bedugni vagy ha sikerül is, akkor elfossa az aljzatot.

Ha a hangszórója szól a laptopnak, akkor oké az erősítő rész.

A leválasztást az aljzat intézi.

Füles csatlakozásnál elhallgat e a hangszóró a laptopban?

Ha igen, félig jó az aljzat.

Ha nem, akkor fos-cserés.

Pokoli ritkán még oxidos szokott lenni az aljzat, ami a zárófelületeken jelentkezik-tisztítás.

2020. júl. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!