Milyen digitális rajztáblát ajánlotok?
Xp-pen 13 pro, amit ajánlok! :) képernyős tábla, pont jó a mérete, de csak számítógéphez csatlakoztatva lehet használni (laptop is jó). De van 12 colos is, az picit kisebb, de olcsóbb .100 ezer ft körül lehet őket külföldről rendelni, 1 hét alatt ideért az enyém, magyar boltokban nem éri meg. iPad is jó, de komolyabb munkákhoz nem kényelmes. Nekem kell a billentyűzet a shortcut opciókhoz plusz a tabletemen is vannak programozható gyorsgombok amik nagyon praktikusak. :)
Vannak képernyő nélküli tabletek, de azokat nehezebb használni, viszont már 20-30 ezer ft-ért is lehet jókat venni, abból is az XP-pent javaslom. De határozottan screentablet párti vagyok.
erős de nézzétek ezt meg: [link]
paint+egér+tehetség.
"De azokkal túl sokat nem érsz mert nem látod a cerka alatt azt amit rajzolsz."
Na ezzel nem értek egyet. :)
Az én táblám már kb. 7-8 éve megvan, képernyő nélküli, és teljesen bele lehet szokni minden probléma nélkül, nekem sosem volt gondom vele.
Egyébként Wacom Bamboo táblám van, megszolgálta az árát. (30 ezer körül lehetett, azt hiszem)
Sajnos pont ilyet azt hiszem már nem gyártanak, viszont azt hallottam a Wacom Intuos is jó, azzal viszont nincs tapasztalatom.
A lényeg:
Ha nincs 100 ezred képernyős táblára, ne bátortalanítson el amit képernyő nélküliről mondanak, valójában tökéletesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!