Miért? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Vettünk egy új gépet és letöltöttem az F1 Delux 2010-et és játszottam vele 5 percet és egy pillanatra lefagyott és összefolytak a színek az égen red bull feliratok voltak. És más játékok is ezt csinálták. Másnap visszavittük és kiderül, hogy gyárhibás volt a videokártya. Másnap az új kártya ugyanolyan típusú volt és aztmondták hogy bent kipróbálták a játékokat és nálunk működött kivéve az f1. Amikor hozták elindítottam az f1-et nálam ment de megint ugyanaz történt? MI LEHET A BAJ??? jah és a régi gépen is a videokártya ment tönkre2010. aug. 9. 20:22
1/1 anonim válasza:
Lehet rossz a VGA driver-je.
Szedd le a régit és rakj fel egy újat (ha elsőnek nem a kapott cd-ről telepítettél akkor most a cd-ről, ha meg elsőnek is a cd-ről telepítettél akkor most neten keress).
Esetleg egy másik windows-t is kipróbálhatnál, vagy talán a directx a gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!