Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a jó az okosórákban? Miért...

Mi a jó az okosórákban? Miért jobb a hagyományos óráknál?

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

okosóra sokféle van.....

van amivel telefonálni is tudsz - nem kell a telefonodnak nálad lennie mondjuk futás, úszás közben.

sokmindenadatot mér egy komolyabb okosóra, pontosan tudni fogod mennyit mozogtál, mennyi kkalóriát égettél el. Ha fogyni szeretnél ez nagyon hasznos infó

tudsz zenét hallgatni egy okosórán keresztül

el tudod olvasni az üzeneteidet.

látod a naptáradat.

én sem értettem miért jobb agy okosóra, de aztán vettem egyet és miután elkezdtem használni 10-ből 8x nem vettem elő a telefont a zsebemből, hanem csak az órán keresztül elintéztem az adott dolgot.

2020. okt. 29. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Rezeg pl nekem fontos mert zajos kornyezetben dolgozom, es rogton lstom is ki hiv
2020. okt. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!