Letezik diszkret fejlampa amivel fel lehet szállni a metrira annelkuk hogy hulyenek nezzenek? Esetleg ora kialakitasu csulkolampa?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 14:00
81/120 anonim válasza:
80: :-DDDDDDDD
Tiéd a nap legjobb hsz-a! :-D
Ezt írta a címbeli kérdésben, hogy " csulkolampa "
Azt hittem, nincs ékezetes billentyűzete, és csülök akart lenni... :)))
82/120 anonim válasza:
A válaszom törölve lett, de én csak azt akartam megkerdezni miért lenne rá szükséged rá.
83/120 anonim válasza:
83: ezt konkrétan nem árulta el....
84/120 A kérdező kommentje:
Sajnos ha tul sok troll ir be akkor a moderatoroknak se konnyu egyenkent vegigmazsolazni az osszes valaszt s megeshet hogy olyant is torlik ami nem provokativ kerdest tartalmaz hanem az illetot tenyleg erdekli. Es mint tudjuk nagyon sok itt az itteniekhez hasonlo troll akiket elegedettseggel tölt el ha egy egy kerdest igy vagy ugy toroltetni tudnak. Emiatt viszont ekepeszto melo zudul a moderatorokra hogy a szinvonalat valahogy emeljék.
2020. okt. 19. 14:29
86/120 anonim válasza:
Tévedés be vagy kérdező. Nem tudsz értelmét adni a kérdésednek
87/120 A kérdező kommentje:
Van annak ertelme annelkul is hogy nekem adnom kene neki. Csak a felfogasahoz tobb esz kell, mint amennyi neked van
2020. okt. 19. 21:24
88/120 anonim válasza:
kérdező! miért vagy még itt?
kaptá választ, ami tetszett is!
vegyél sapkát!
89/120 A kérdező kommentje:
Ezt neked is tudnod kell hisz te is itt vagy pedig meg csak nem is a te kerdesed.
2020. okt. 19. 22:18
90/120 anonim válasza:
én is kérdezek valamit: miért nem akasztottad fel még magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!