Letezik diszkret fejlampa amivel fel lehet szállni a metrira annelkuk hogy hulyenek nezzenek? Esetleg ora kialakitasu csulkolampa?
Nem fogsz kapni. Ignorálva lettél. Ismét.
Az egész érdektelenné vált, mert már a nagy egód és az okoskodásod sem tud újat mondani senkinek. Értelmes választ kár adni, mert úgyis belekötsz. Szóval, tiéd a téma, itt többet senki nem fog téged zavarni.
ignorál:
1. mellőz, semmibe vesz
2. nem vesz róla tudomást
Eredete: latin
Ezt úgy másoltam be ide, hogy erőszakot tettem magamon, és nem pillantottam rá az utolsó két irományodra, mert sajnos akkor két másodperc alatt elolvastam volna. Azért írtam be, hogy legyél tisztában a szó jelentésével. Átlátszó lettél. Nulla. Levegő.
Figyu kérdező. Nálam most telt be a pohár. Ha nem tetszenek a válaszok, amiket kaptál,mert szerintem elég sokan írták, akkor lehet innét h@zni, és trollkodjál másokkal! Nem hiszem el, hogy ilyenekkel tömöd a gyakori oldalt, aminek semmi valóságalapja sincs. Ha kötekedni akarsz, akkor menjél bíróságra, azt ott kötekedhetsz a bíróval.
Jelentve lettél!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!