Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Letezik diszkret fejlampa...

Letezik diszkret fejlampa amivel fel lehet szállni a metrira annelkuk hogy hulyenek nezzenek? Esetleg ora kialakitasu csulkolampa?

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 14:00
 71/120 anonim ***** válasza:
79%
Mi az a metri????
2020. okt. 16. 12:47
 72/120 A kérdező kommentje:
De nem elég az ertelmes valasz egy troll rahibazasabol, hanem jo valasz kell.
2020. okt. 16. 14:17
 73/120 anonim ***** válasza:
85%

Nem fogsz kapni. Ignorálva lettél. Ismét.

Az egész érdektelenné vált, mert már a nagy egód és az okoskodásod sem tud újat mondani senkinek. Értelmes választ kár adni, mert úgyis belekötsz. Szóval, tiéd a téma, itt többet senki nem fog téged zavarni.

2020. okt. 16. 14:31
 74/120 A kérdező kommentje:
Nem is toletek varom ti magat a kerdest sem ertettek meg.
2020. okt. 16. 15:46
 75/120 A kérdező kommentje:
*Ertettetek. Nem bekotok csak elmagyarazom hogy nem hulyesegeket kellene irni valasz helyett. Csak azért érzed ezt kotekedesnek mertentalisan serulr vagy. Keress fel inkabb egy pszichologust, manapsag ezt egesz jol tudjak gyogyitani.
2020. okt. 16. 15:49
 76/120 anonim ***** válasza:
78%

ignorál:

1. mellőz, semmibe vesz

2. nem vesz róla tudomást

Eredete: latin

Ezt úgy másoltam be ide, hogy erőszakot tettem magamon, és nem pillantottam rá az utolsó két irományodra, mert sajnos akkor két másodperc alatt elolvastam volna. Azért írtam be, hogy legyél tisztában a szó jelentésével. Átlátszó lettél. Nulla. Levegő.

2020. okt. 16. 20:39
 77/120 A kérdező kommentje:
En minek ezt bemasolni amikor nem ez a kerdes? Meg mindig nem ertetted meg hogy ez az oldal azert van hogy a feltett kerdesekre valaszoljanak s nem azert hogy ossze vissza mindenfele masrol beszeljenek melle?
2020. okt. 17. 15:06
 78/120 anonim ***** válasza:
79%

Figyu kérdező. Nálam most telt be a pohár. Ha nem tetszenek a válaszok, amiket kaptál,mert szerintem elég sokan írták, akkor lehet innét h@zni, és trollkodjál másokkal! Nem hiszem el, hogy ilyenekkel tömöd a gyakori oldalt, aminek semmi valóságalapja sincs. Ha kötekedni akarsz, akkor menjél bíróságra, azt ott kötekedhetsz a bíróval.

Jelentve lettél!

2020. okt. 18. 15:30
 79/120 anonim ***** válasza:
84%
Van már csülöklámpája a kérdezőnek? :-D
2020. okt. 18. 17:48
 80/120 anonim ***** válasza:
84%
csülök? Töklámpás lesz az inkább, mert a fejére kell :DDDDD
2020. okt. 18. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!