Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ebay-en lehet kapni olyan...

Ebay-en lehet kapni olyan akkutoltőt (AA, AAA) ami meg tudja mutatni, hogy az egyes aksik mennyi töltést vettek fel? (vagy tudnak leadni egy próbakisütés folyamán)

Figyelt kérdés
Milyen néven?
2020. szept. 22. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel mindent is tudsz tölteni

lehet rendelni Magyarországról is és akkor talán még idén ideér :D

2020. szept. 22. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
A legjobb akkutöltő az IPC. Conradnál lehet kapni a Nagykörúton. De megfelelő pénzért ki is viszik neked Malájföldre, ha arra gerjedsz, hogy messziről vegyed.
2020. szept. 23. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nincsenek ilyen perverzióim, csak hozzászoktam, hogy itthon az ebay árak dupláját elkérik.
2020. szept. 23. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:

ja télleg az IPC töltő is nagyon jó!

nekem is volt, csak kölcsönadtam......... :D

2020. szept. 23. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"itthon az ebay árak dupláját elkérik"

Pont az IPC-nél ezt erősen kételném:

[link]

De olyan szempontból mindegy, hogy a Conradnál épp nem kapható az IPC, és lehet, hogy már többet nem is lesz. Ami nincs, az meg akár lehet drága is.

2020. szept. 24. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!