Ablaktisztítóval töröltem le a LED tv kijelzőjét. Csíkos, maszatos lett. Mivel lehet leszedni róla?
Figyelt kérdés
Vettem tv kijelző tisztítót de ha magszárad ugyan olyan foltos, maszatos marad. Mintha bemattult volna.
Az ablaktisztító árthatott volna neki?
Ez már ilyen marad?
2020. szept. 18. 09:48
1/7 Pekka válasza:
Az ablaktisztítók tartalmazhatnak olyan oldószert, ami oldja a műanyagokat.
2/7 anonim válasza:
Olvasd el, mi van ráírva. Rá szokták írni, hogy mire szabad és mire nem szabad használni.
Kikapcsolt állapotban, jó nedves ronggyal tisztítsd meg. Akkor majd kiderül, hogy ezek a szerek képeztek rajta valami réteget, vagy lett valami baja.
3/7 anonim válasza:
Hátha szerencséd van, akkor nedves rongy leszedi, ha nem, akkor szívás.
4/7 anonim válasza:
A tv kijelző tisztító elvileg direkt erre a célra való, attól nem szabadna, hogy foltos maradjon. Én már tisztítottam ablaktisztítóval is, attól sem lett foltosabb, de azért ezzel csak óvatosan. Nekem, ha nedves ronggyal vagy tisztítószerrel törlöm le, utána többé-kevésbé foltos marad. Valamilyen papírral próbáld meg áttörölni, például papír zsebkendő, WC papír, de talán a legjobb a kéztörlő papír, nekem ez vált be. Először nedvesen, aztán egy száraz papírral. De, ha a tisztítószer oldotta és attól lett foltos, hát, akkor az már olyan marad.
5/7 anonim válasza:
Nem oldott fel semmilyen réteget az ablaktisztító, csak a beoldott szennyeződések egyszerűen egy elegyet alkottak vele, majd azt kented szét. Monitor tisztító aktív hab spray (Screen99), vagy bármely már habképző tisztító spray jól használva megoldja a problémát.
6/7 anonim válasza:
Papír törlőkendővel kell tisztítani, folyamatosan törölve, akkor nem marad csíkos.
7/7 anonim válasza:
...ja, és arra figyelj, hogy ne folyjon be a káva alá a folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!