Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik nyomtató a jobb és miért?

Melyik nyomtató a jobb és miért?

Figyelt kérdés

2020. szept. 5. 06:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem adtál meg semmit gondolom nincs semmi kritérium.

Szerintem a 3D nyomtató jobb, mert azzal szebb kutyafas*át tudsz nyomtatni.

A lézeres jobb, mert a holdra nyomtathatod vele a nevedet, a patronossal meg paintballozhatsz :D

2020. szept. 5. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na de mit akarsz nyomtatni milyen méretben és milyen mennyiségben? Számla vagy kiállítási fotó? Mennyire számít a minőség, mennyire az ár? Kicsit konkrétabban légy szíves.
2020. szept. 5. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Simán otthonra szerintem a lézeres.

Nekem pl HP LaserJet Pro M1132 MPF-m van. Szkennelni is lehet vele.

2020. szept. 5. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A nyomtató jobb mint a, mert ha keveset használod, akkor nem szárad ki, de ha sokat használod akkor a javaslom.

Remélem, hogy tudtam segíteni!

2020. szept. 5. 16:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Az érettségi tételeket akarom kinyomtatni és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb a lézeres vagy a tintasugaras.
2020. szept. 5. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha alkalmi jelleggel fogsz nyomtatni, akkor jobban jársz egy mono lézernyomtatóval. Azt eredeti tonerrel használva kb. örök élet, nagyon sok oldalt ki tud nyomtatni egy tonerrel és még gyors is.

Tintasugarast (tartályost ideértve) csak akkor érdemes venni, ha minden héten nyomtat az ember vagy nem tud meglenni színek nélkül, mert pl. fotókhoz kell. Ezeknél számítani kell arra, hogy 3-5 év múlva letilt az elektronika, mondván cseréld ki a tintapárnákat, csakhogy az többe kerül, mintha egy új nyomtatót vennél... Gyakorlatilag ezeket arra tervezik, hogy olcsón eladják, méregdrágán megvedd hozzá a tintát, aztán cseréld le egy újabb modellre a karbantartás helyett.

Általánosságban a következő márkákat tudom ajánlani:

* Lézernyomtató: Brother, HP, Xerox. Jó a toner ellátottságuk és megbízhatóan működnek.

* Tintasugaras: Tartályos Epson. Mert piezo-fejes, ami miatt nehezebben szárad be.

Konkrét modellt is tudnék ajánlani, csak döntsünk, hogy lézeres vagy tintasugaras legyen és milyen funkciókat tudjon!

2020. szept. 5. 23:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Lézer nyomtató, nem tudom hogy egy nyomtatónak milyen funkciói vannak
2020. szept. 6. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt lehet szűrni funkciókra is:

[link]

2020. szept. 6. 16:27
 9/10 claidheamohmor ***** válasza:
100%

Ha ügyes vagy, akkor csak egyszer érettségizel, ebben az esetben egyelőre a sarki nyomtatóshopot javaslom.

A legtöbb olcsó tintasugarassal illetve a hozzájuk csomagolt patronnal nem biztos, hogy mindent ki fogsz tudni nyomtatni, mielőtt kifogy. Aztán veszel bele valami utángyártott patront (mert a gyári drága), esetleg utántöltetsz, lesz némi csalódás, majd egy ideig nem nyomtatsz, és beszárad. Dobnád a kukába, de (multifunciós gép esetén) a beépített szkenner miatt sajnálni fogod, és hónapokig kerülgeted majd, míg fel nem hajítod a szekrény tetejére, hogy ott fogja a port meg a helyet.

Ha az a terved, hogy a jövőben sokat fogsz nyomtatni, ld. a 6. hozzászóló válaszát (lézer, vagy tartályos tintasugaras). Ha nem tervezel ilyet, ld. az első mondatomat (MiniCopy, Copygeneral, Copyguru és hasonlók).

2020. szept. 6. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. szept. 8. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!