Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tűzoltó készülékkel...

Milyen tűzoltó készülékkel oltunk elektromos tüzet?

Figyelt kérdés

Co2 palackal, és porral oltóval?

Vagy csak co2 vel?

2020. aug. 29. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pedig van CO2 oltó készülék:

[link]

Nahát. Én sem hallottam még róla, de miután RÁKERESTEM a neten, találtam.

Attól, hogy én még nem találkoztam ilyennel, nem az merült fel bennem először, hogy ilyen biztos nincs, hanem az, hogy utána nézek.

Bár igaz, hogy én nem értek mindenhez is.

2020. aug. 30. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

7-es válaszoló, tegnap 19 órakor:

Kedves Szirty kolléga! A személyeskedését nem veszem magamra, elfordítom inkább a fejem és nem veszek róla tudomást!

10. hozzászólás tegnap 21 óra:

Önnek is szép estét! Pertut nemigen ittunk még, tehát Ön ne mondja meg nekem, hogy miként állok szóba a nagyközönséggel. A stílus nem kér enni, tudja kolléga?

Tisztelettel,

Szaki57

2020. aug. 30. 11:22
 13/15 Szirty ***** válasza:

"Kedves Szirty kolléga! A személyeskedését nem veszem magamra,... "

Tisztelt anonim fórumtárs! A válaszom mely részét vélte személyeskedésnek? Nem illettem jelzőkkel. Talán az a rész sérti miszerint a témával kapcsolatos tájékozatlanságot feltételeztem az Ön részéről?

2020. aug. 30. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt is látható, hogy Szaki57, mennyire nem "szaki":

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

2020. aug. 30. 17:34
 15/15 anonim válasza:
A 2. válaszolónak van igaza, feszültség alatti berendezések tüzeinek oltására azt a készüléket szabad, addig a feszültségszintig és olyan távolságból oltani, ami a készüléken fel van tüntetve. Ebből a szempontból nem releváns az oltóanyag, de ha mindenképpen oltóanyagot akarunk kapcsolni a feszültség alatti tüzek oltásához, akkor 1000 V-ig porral, szén-dioxiddal és egyéb gázzal oltókkal legalább 1 méter távolságból nem lesz gondunk. (Megjegyzendő, hogy vannak feszültség alatti tüzek oltására minősített habbal, hovatovább még vízzel oltók is, ezek mellett pedig 35000 ill. 60000V-ig minősített porral és szén-dioxiddal oltók is).
2022. márc. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!