Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olcsó füles kéne buszozáshoz....

Olcsó füles kéne buszozáshoz. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Pár ezer forintnál többet nem szánnék rá. (Az az egyszerű fehér ami a Samsung telefonom mellé járt bőven jó volt csak régi volt már és elromlott. Nem tudom hogy lehet-e olyat venni külön amúgy.)

2020. aug. 19. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Füles vagy fülhallgató? Füles van 30-40 lejért a boltokban
2020. aug. 19. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sony MDR-EX15AP vagy -EX110AP

Pár ezer forint, szépen szól, mikrofon is és kezelőgomb (megállítás, indítás, léptetés) is van a vezetéken. L-alakú csatlakozó.

2020. aug. 19. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy az a fajta nekem elég kényelmetlen ami ilyen gumis :/ De köszönöm a választ második :)
2020. aug. 19. 19:22
 4/4 Troll121 válasza:
56%
Füldugó nekem is bevált, ha most telefonál akkor nem kap két nagy pofont. Telefonáljon most, és rendelje meg elképesztően alacsony áron most csak 50 forintért jól halloták 50 forint kihagyatatlan akció!
2020. aug. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!