Van egy fejhallgatóm ami már 1éves mikor mostanában hallgatok valamien zenét akármit, akkor csinál olyat mintha csak a fél füllemmel hallanám a hangot hogy lehetne eszt kijavitani ?
Szia!
Valószínűleg a kábelben van már kis érintkezési hiba, ilyenkor meg kell próbálni, hogyha a vezetéket kifeszíted vagy a csatlakozónál meghajlítod helyre áll e a jel.
nem eszt, hanem ezt.
Egyébként ha visszaemlékszel az általános 8-os fizika órákra, igen, ellenállás, áram, feszültségforrás meg ilyenek, te magad is meg fogod tudni válaszolni a saját kérdésed.
Megrántottad vagy meghajtogattad a kábelt. A javíthatóság azon is múlik hogy hol történt a vezeték szakadása.
De ha nem értesz hozzá akkor rendelj egy újat a neten!
(főleg ha csak valami ócsó cuccról beszélünk)
Teszel rá egy új jack dugót, ami 100ft.Jobbára annak tövénél törik meg.
Kell egy páka, forranyag, fogó, szike...akarat.
Nem kellene beállni a "veszek másikat" sorba....szégyen a nagy "okos" világban.
Valóban, a legtöbb esetben a jack dugónál törik el a vezeték. Ha így van, akkor veszel egy jack dugót, tényleg 100 Ft körül van. A régit levágod, a vezetékek végeiről eltávolítod a szigetelést, az egyes vezetékek huzaljait összesodrod, befuttatod forrasztóónnal, majd ráforrasztod a jack dugóra. Persze csak akkor tedd ezt, ha vannak hozzá megfelelő eszközeid és van az ilyesmiben némi gyakorlatod. Az is lehet, hogy máshol van eltörve valamelyik vezeték. Mielőtt levágod az eredeti jack dugót próbáld meg több helyen óvatosan hajlítgatni, ha esetleg megszólal, akkor így talán a hiba helye kideríthető. Az is lehet, hogy nem találod meg a hiba helyét, vagy olyan helyen van, hogy csak a teljes kábel cseréjével javítható. De, ha nem értesz hozzá, akkor inkább hagyjad. Ha ragaszkodsz ehhez a fejhallgatóhoz, akkor szerviz, ha nem, akkor jöhet egy új.
A jack dugó bekötése:
6
Azért szerviz előtt haverokat kérdezze, hátha van ügyes ember köztük bár tudom, manapság égő a régit megjavítani új vétele helyett;)
Köszi a kiegészítést.
7, 6 vagyok.
Én is gondoltam arra, hogy kérdezze meg a haverjait, hátha van köztük valaki, aki ért hozzá, de te már addigra megírtad. Igen, régen, amit lehetett megjavítottak, ma pedig: "dobd ki, vegyél újat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!