Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gyári minőségű earpodsot...

Gyári minőségű earpodsot (vezetékes iphonehoz tartozó füles) hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Korábbi kérdésemnél linkeltek nekem többen is arukeresoről 3-4 ezer forintért.

Az ára miatt már nekem is gyanús volt, a véleményekben pedig az volt írva, hogy egyáltalán nem gyári minőségű. Nincs basszus benne, gyenge hangzás stb.

Én pedig ugyanazt a minőséget szeretném, amit az iPhone telefonokhoz lehet kapni gyárilag. Media Marktban látom mindig 7-8 ezer forintért (jack-dugós) Ez már reálisabbnak tűnik. Amit ott lehet kapni, az már az amit keresek?

Vagy van ugyanez a minőség olcsóbban is?

2020. júl. 16. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Mi a cél vele? Mert mondjuk zenehallgatásra nem épp egy apple terméket használnék.
2020. júl. 16. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is csak ilyet használok és a Média marktban szoktam venni, az totál ugyan az, amit az iPhonehoz adnak
2020. júl. 16. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

jelentve

nagyon unalmas már

2020. júl. 16. 23:50
 4/4 Morzsi007 ***** válasza:
Sok ember nem használja a gyári headsetet mikor új telefont vesz és meghirdetik pár ezer forintért. Keress ilyet a hardverapron vagy jófogáson.
2020. júl. 17. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!