Gyári minőségű earpodsot (vezetékes iphonehoz tartozó füles) hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Korábbi kérdésemnél linkeltek nekem többen is arukeresoről 3-4 ezer forintért.
Az ára miatt már nekem is gyanús volt, a véleményekben pedig az volt írva, hogy egyáltalán nem gyári minőségű. Nincs basszus benne, gyenge hangzás stb.
Én pedig ugyanazt a minőséget szeretném, amit az iPhone telefonokhoz lehet kapni gyárilag. Media Marktban látom mindig 7-8 ezer forintért (jack-dugós) Ez már reálisabbnak tűnik. Amit ott lehet kapni, az már az amit keresek?
Vagy van ugyanez a minőség olcsóbban is?
2020. júl. 16. 22:40
1/4 anonim válasza:
Mi a cél vele? Mert mondjuk zenehallgatásra nem épp egy apple terméket használnék.
2/4 anonim válasza:
Én is csak ilyet használok és a Média marktban szoktam venni, az totál ugyan az, amit az iPhonehoz adnak
4/4 Morzsi007 válasza:
Sok ember nem használja a gyári headsetet mikor új telefont vesz és meghirdetik pár ezer forintért. Keress ilyet a hardverapron vagy jófogáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!