Érdemes venni fordító gépet?
Figyelt kérdés
Osztrák munkát vállalok és gondolkodtam fordító gép vásárlásán. Vasko translator solid 4 fordító gépen gondolkodom.
Van itt valakinek tapasztalata? Mennyire működik pontosan?
2020. júl. 10. 09:47
1/5 anonim válasza:
Nyelvtanulásban gondolkodnék.
Izé... ahhoz tudod agy is kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válasz 🖐️
2020. júl. 10. 09:55
3/5 anonim válasza:
Nem költenék ilyenre, mikor felteheted a google fordítót is a telefonodta és ugyanazt tudja. Persze a maga kicsit pontatlan fordításával, de szerintem ezek a fordító kütyük sem jobbak.
4/5 anonim válasza:
Ez a cucc 90e Ft. Szerintem ér mondjuk 25 ezret. Ha jól értem, 50 nyelven működik offline, és ha neked csak németre van szükséged, feleslegesnek tartom. Szerintem ha van okostelefonod, próbáld ki a Google fordítót offline, és ha nem jön be, még mindig vehetsz fordítógépet, aminek kétségtelen előnye, hogy azonnal fut, nem kell belépni, elindítani, stb.
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Nekem van ez a google fordító, hát az egy dolog, hogy pontatlan, magyartalan, de sokszor nem is hallja amit belemondok, csak szenvedés, de egy próbát megér neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!