Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen szerkezettel tudok VHS...

Kbp2 kérdése:

Milyen szerkezettel tudok VHS kazettát számítógépre másolni? (videómagnóm nincsen)

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Akkor legyen. Kell egy videomagnó, és kell egy digitalizáló eszköz, valami USB-s cuccal már tűrhető eredményt tudsz produkálni, ha nem a legaljáról választasz.

Bármelyik számtech webshopban találsz digitalizáló eszközt.

2020. júl. 3. 18:42
 2/5 Barnabas333 ***** válasza:
100%

Ha csak egyetlen kazettát akarsz megőrizni, a Nyugatiban a Westendben van ahol megcsinálják neked. Emlékmentő vagy mi a cég neve 10 és 8éve egyet-egyet én is csináltattam.

Olcsóbban kijössz úgy, persze ha egy csomót, akkor már érdemes befektetni egy számítógépes kártyára, mondjuk ha van otthon asztali géped persze. videómagnót fillérekért szerzel ma már.

2020. júl. 3. 18:58
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
76%

Ezen még gondolkodnom kell, hogy létezik-e a világon olyan információhordozó, amit bármi mással le lehet menteni, mint a hozzávaló szerkezettel.

Komolyan nem értem néha, mi zajlik le némelyek fejében, vagy milyen dimenziókban élnek egyesek.

2020. júl. 3. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Szkenneld be s már be is másoltad bár le is fotózhatod;)
2020. júl. 3. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdemes ezzel foglalkozó személyeket felkeresni (általában hobbi gyűjtők, videósok), és ők elintézik.
2020. júl. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!