Mijen szerkezettel tudom összekapcsolni a számitógépet a tévével úgy hogyha megakarok nézni egy letöltött filmet azt a tévén is láthassam? Hól tudom beszerezni mi a neve milyen áron?
Figyelt kérdés
#Tv gép
2014. szept. 13. 17:01
3/7 anonim válasza:
HDMI kabel ujabb Tv-knel. Regebbi teveknel is megoldhato ilyen-olyan kabelekkel, de macerasabb.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy paraszt ember erre azt mondaná hogy szürke , de én nem vagyok az. Nemvagyok szakértő és a papirja is már elveszett ezért csak anyit tudok mondani hogy : THOMSON 21MHN300 TV 00283370
Nemtudom hogy segitettem e de remélem.
2014. szept. 13. 17:19
5/7 anonim válasza:
Úgy olvastam,csak scart csatlakozó van rajta így DVD
lejátszót tudsz rákötni.Kiírod a filmet és azon keresztül megnézed.
6/7 anonim válasza:
DVB vevőt vásárolj amin van USB bemenet. Olcsó és jó a Strong SRT, tescoban 6000Ft ha van. Ha nincs akkor lesz valami más márka 8000-ért.
Ennyi az egész egy távirányítóval: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2014. szept. 13. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!