Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám levenni a...

Hogyan tudnám levenni a pirosat szint a tévémröl?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Samsung LE26A457C1D Tv-m és nagyon színes mindent megpróbáltam már állítani rajta de nem tudom szépé tenni a képet ha valaki tud segítsen már

#piros #TV #szineskep
2020. jún. 5. 18:57
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

A piros-zöld eltolást kell elvinni érzéssel a zöld irányba, meg természetesen a színtelítettség is csak módjával, a természetest megcélozva.

Színhőmérséklet normál vagy hideg.

Fényerő / Brightness a megtévesztő elnevezés dacára a feketeszintet állítja, maradjon lehetőleg a gyári alapértéken.

Kontraszt a fehérszint, mehet maximumra, azt csak akkor kell visszavenni, ha túlvezérlődne a fehér (pl. nem látod az égen a felhőket, mert minden egyforma fehér). De ez ritka eset, hogy túl lehet hajtani.

A háttérvilágítás meg igény szerint, amíg téged nem vakít, addig tolhatod.

2020. jún. 5. 19:29
 2/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Illetve később kapcsoltam, ha nem normális képet látsz, hanem a szokásos foltos jelenséget, azt hiába állítod.

Van ezeknek egy típushibája, ami viszont tökéletesen javítható, szervizben.

2020. jún. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!