Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha több színt...

Mit csináljak, ha több színt szeretnék az RGB LED-szalagomra?

Figyelt kérdés
A távirányítón csak az alapszínek vannak,és vannak olyan távirányítók amiken nyilakkal lehet állítani,de nekem ugye nem olyanom van.Van olyan alkalmazás,ahol lehet állítani a színeket rajta?Vagy hol vehetek más távirányítót esetleg hozzá?És azt hogy kapcsoljam hozzá?
2020. jan. 4. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle RGB-vezérlő van, sokféle képességgel, telefonnal kezelhetőt is láttam már valahol.

Nézelődni kell az ismert kínai oldalakon, vagy itthonról is lehetséges, drágábban. Viszont esetleg jobban tudsz kommunikálni az eladóval a szerkezet képességeiről, illetve utána reklamálni is.

Annak sajnos nem látom értelmét, hogy én turkáljak utána, helyetted.

2020. jan. 4. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
De annyit még elmondhatok, hogy a más távszabályzóval való kompatibilitás kiszámíthatatlan.
2020. jan. 4. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Fotó vagy link a cuccodról?

Te lehet hogy tudod mid van, de mi egyenlőre még nem.

2020. jan. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!