Létezik olyan multiméter ami nem elemel hanem akkumulátorral működik ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 16:42
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Nekem eddig még mindegyik létezett, amikor elem helyett akkut raktam bele.
Utána már akkuval létezett.
2/3 anonim válasza:
Én azért kíváncs lennék a miértre, egy multiméterben nem kell hetente elemet cserélni, de pl. egy 9 voltos akkuval nem túl felhőtelen az élet :)
3/3 Szervizmérnök úr válasza:
Nálam valamikor régen kezdődött, volt egy jó kis műszer, de automatikusan nem kapcsolt ki egyáltalán.
Azután hiába próbáltam odafigyelni, valahogy mindig eljött az, hogy egyszer bekapcsolva maradt és másnapra vége az elemnek.
Akár új elemmel is megesett, hogy nemrég raktam be és szeva... már dobhattam is ki.
Egyszerű kínai akku ezt a problémát megoldotta, csak feltöltöttem és ment tovább.
Később meg rászoktam az akkukra és így maradt, más műszereknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!