Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Adatveszteség nélküli újratele...

Adatveszteség nélküli újratelepítés?

Figyelt kérdés
Ha a gépem újrarakom, és particionáláskor csak a rendszer partíciót formázom, és arra telepítem a rendszert, akkor a többi partíciókon az adat meg fog maradni? Mert sok program hiába a D meghajtóra volt tallózva telepítéskor, a c -n is véltem azonos nevű fájlokat felfedezni. Végülis?

2020. máj. 18. 08:47
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
90%

Többi partíción marad minden, viszont a D meghajtóra telepített programok nem feltétlenül fognak működni, vagy elveszthetik a beállításaikat, ami a Windows-registryben volt tárolva.

Összetettebb programok ettől teljesen lehalnak és újratelepítést igényelnek.

Mások csak a beállításokat vesztik el, hacsak nem tárolt a saját könyvtárában, .ini vagy egyéb fájlokban.

2020. máj. 18. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:
A gépházban még a legutóbbi újratelepítéskor az új programok és alkalmazások telepítési helyét átállítottam a D-re. És van is ott egy Windows-registry mappa. Akkor biztos a siker?
2020. máj. 18. 08:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg ha a C-n is lenne, de ha lementem pendrive-ra és újratelepítés után vissza másolom akkor az is megoldás?
2020. máj. 18. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

forensit.com

Innen letöltöd a TransWiz programot, végig futtatod, hogy "ez a régi gép", lemented a D-re, újratelepíted, felrakod a programokat (Office, Chrome, stb), elindítod a Transwiz programot és betallózod a D-ről a mentést, hogy "ez az új gép", és szépen visszaállít neked minden beállítást.

Registry beállítások, Outlook, Chrome, Firefox, stb profilok, dokumentumok, háttérkép, minden. Egyszerű és nagyszerű. 10 éve ezzel telepítek mindent át új gépre.

2020. máj. 18. 09:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Ez egy jó módszer
2020. máj. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!