Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon teljes újratelepítése...

Telefon teljes újratelepítése után vissza lehet nyerni valahogy az elveszett adatokat?

Figyelt kérdés

Androidos telefonról van szó. Újratelepítettem, hogy minden beállítás az eredetire álljon vissza, devolt egy olyan opció, hogy a fájlok nem vesznek el. Ezt be is ikszeltem. Ennek ellenére minden elveszett, a névjegyeket kivéve. Nagyon szomorú vagyok, amiért ilyen buta voltam. :'C

Nem lehet valahogy visszanyerni a dokumentumokat? A rendőrök is tudnak ilyet, ugye? Házilag nem lehet valahogy? :0

2016. febr. 8. 16:22
 1/1 anonim válasza:

recuva nevű program, ha a memóriakártyádon voltak cuccok

ha belső memón, azt is meg lehet, de az elég hosszú lenne itt leírni.

a lényeg, hogy ne telepíts vagy másolj rá semmit (pl. fényképezés) amíg nem állítottad vissza.

2016. febr. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!