Telefon teljes újratelepítése után vissza lehet nyerni valahogy az elveszett adatokat?
Figyelt kérdés
Androidos telefonról van szó. Újratelepítettem, hogy minden beállítás az eredetire álljon vissza, devolt egy olyan opció, hogy a fájlok nem vesznek el. Ezt be is ikszeltem. Ennek ellenére minden elveszett, a névjegyeket kivéve. Nagyon szomorú vagyok, amiért ilyen buta voltam. :'C
Nem lehet valahogy visszanyerni a dokumentumokat? A rendőrök is tudnak ilyet, ugye? Házilag nem lehet valahogy? :0
2016. febr. 8. 16:22
1/1 anonim válasza:
recuva nevű program, ha a memóriakártyádon voltak cuccok
ha belső memón, azt is meg lehet, de az elég hosszú lenne itt leírni.
a lényeg, hogy ne telepíts vagy másolj rá semmit (pl. fényképezés) amíg nem állítottad vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!