Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lemondani a upc...

Hogyan lehet lemondani a upc direct műholdas tv szolgáltatást ha az ügyfélszogálat semmilyen megkeresésre sem reagál?

Figyelt kérdés
Emailre nem reagálnak,a telefonos ügyfélszogálat nem veszi fel csak zenélget...

2020. máj. 15. 05:59
1 2
 11/14 Mr. V. ***** válasza:
100%

Ha a faterod mostanában halt meg és azért akartad lemondani, akkor jobban jártál volna, ha nem fizeted tovább az előfizetést, mert így az első folytatólagos befizetéssel elismerted, hogy használod a szolgáltatást, amúgy pedig hivatkozhattál volna arra, hogy ő meghalt, most szereztél tudomást arról, hogy ez elő van fizetve (mert jött a számla). Amíg nincs hagyatéki tárgyalás, addig nem vagy köteles átvenni a szolgáltatásokat, sőt a hagyatékin is le lehet mondani mindenről, így a tartozásairól is (de ha kell a ház, akkor a tartozás is jár vele).

Szóval egy halotti anyakönyvivel bemehettél volna (vagy mail-ben elküldöd nekik egy kísérőszöveggel) és 1 fillért nem kellett volna fizetned.

De ha már megoldódott, akkor oké, csak ez is egy lehetőség lett volna.

2020. máj. 16. 00:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam belemerülni ebbe a témába,idős szüleimnek volt fenntartva a tv és az előfizetés,apám meghalt ,anyám nézte tovább ezért fizetve volt tovább ,de két hónapja anyám is meghalt,nekem meg értelem szerűen volt elég bajom enélkül is.De végül is tegnap válaszoltak h küldjen el nekik a halottit.
2020. máj. 16. 04:06
 13/14 A kérdező kommentje:
De azt a pár fillért amúgy rászántam volna a telefonos ügyfélszolgálatra ha felvették volna ahogy kell ,nekem akkor lett az kidobott pénz amikor tízpercekig zenélt és soha nem kapcsoltak senkit...
2020. máj. 16. 04:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet h nem egyértelműen fogalmaztam, apám és anyám az elmúlt pár hónap során, két hónap külömbséggel halt meg.
2020. máj. 16. 04:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!