Vettem egy fűnyirót de fizetéskor nem azt adták hanem egy másikat, kicserélik?
Nos kiválasztottuk a gépet aztán mentünk a pénztárhoz fizetni a dolgozó hozta is a dobozt a raktárból kifizettük aztán jöttünk haza.
Itthon kicsomagoltam és észrevettem, hogy ez nem is az amit kinéztük és amit kifizettünk hanem egy olcsóbb fűnyiró, a pénztáros eleve már csak a kódot ütte be nem nezte meg a dobozt.
A számlán pedig a drágább álltalunk kinézett kasza van.
A számla tartalma nem egyezik a vásárolt termékkel.
Visszafogják ezt nekem cserélni? Elhiszik, hogy igazából rossz csomagot adtak ki? Már teljesen kikészültem emiatt.
"És ha nem cserlék ki mit tudok csinálni?"
Előbb vedd fel a kapcsolatot az üzlettel és jelezd a problémát.
ma már a legkisebb prosztó boltban is elektronikus rendszer van. Ahogy lecsippantja a kódot már pörög is le a raktárkészletből 1db
Úgyhogy ha megnézik a raktárban ott lesz egy olyan gép amit már eladtak de még ott van és nem lesz ott az a gép ami nálad van.
Menj vissza!!
"vagy simán elcsaltak a drágább gépet egy havernak, ezért a készlet rendben lesz"
Biztos meg lehet oldani.
De megéri?
Ez azért elég könnyen kibukik... biztonsági szolgálatnak is benne kell lennie, hogy véletlenül törlődjenek a kamerafelvételek...
Egy 100-150ezres fűníró miatt nem éri meg... sok embert meg kell kenni, hogy ne legyen bukta.... annyiból már lehet venni egy fűnyírót is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!