Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A hackerek milyen szolgáltatót...

A hackerek milyen szolgáltatótól igénylik az internatet?

Figyelt kérdés
Pl. Anonymous?? Mert simán le lehet követni milyen oldalak látogattál meg a múltban, még itthonról is, nemhogy a szolgáltató ne tudná.

2020. ápr. 24. 18:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De nem csak parancssoros dolgokat kell tenni. Programokat kell írni, amivel bizonyos dolgokat tud tenni, de nem csak egyet, több 100-at, az viszont eszik rendesen, plusz még a többi program stb.
2020. ápr. 25. 00:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Te csak handabandázol, mint a félművelt "hozzáértő" szakbarbárok többsége.

Aki tudja mit hol hogyan, az egy 10++ éves semmi extrás gépen egy Linux alól olyanokat tesz, amit neked abban a kvajó iskolában senki nem fog megtanítani.

Másrészt a pökhendi, nagypofájú hozzáállásod miatt eleve taníthatatlan vagy.

Nem gép kell, tudás kell. Aki pontosan ismeri a protokollokat, és az internetes kommunikávió rétegeit, ha kell, egy arduinora olyat ír neked, hogy csak lesel.

2020. ápr. 26. 01:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Amúgy te aztán csak tudod, itt osztod az észt és konkrétan semmit nem írták, csak szitkozódtál. Adjon Isten, hogy az ilyen emberek ne kerüljenek nemhogy politikai vagy vezetői szerepbe, mégcsak közszereplőibe se. Téged nem vennének fel még a "takarítóképzőbe" sem, nemhogy egy egyetemre vagy gimnázimba.
2020. ápr. 26. 01:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak azért, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó.

Akinek van tudása, az energiát ölt ennek a tudásnak a megszerzésébe. Beképzelt f_zkalapokkal nem fogja itt megosztani sem privátban, sem nyilvánosan. Mert a lehetőség ott van mindenki előtt ott van, aki komolyan odaszánja magát.

Tudod, az informatika nem a félmilliós laptopokkal kezdődött. És nem is a Z80-al, ahol én kezdtem.

2020. ápr. 29. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És kösz, nincs szükségem a te minősítésedre, elég kerek a portfolióm anélkül is. Valószínűleg már akkor dolgoztam, amikor még az apád is csak a fütykösével játszott a homokban. Az a baj veletek, hogy azt képzelitek, hogy körülöttetek forog a Föld, miattatok kel fel a Nap.

Azt azért egyszer megnézném, hogy egyszer egy olyan embert osszál ki itt, akivel amúgy függő viszonyban vagy (tanárod, főnököd), és ő rádismerjen. Akkor egyszer végre a valós értékerde (nullára) kerülnél.

2020. ápr. 29. 09:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Mond az IQ-d meghaladja a 0-át?? Nem úgy tűnik. :-) "Amikor nem tudod eldönteni hogy megbolondult az oldal vagy a válaszoló." Remélem a való életben is ilyen vagy és beszólogatsz, csak úgy a semmiért, csak mert egy nagy f@shalmaz az életed és egyszer majd összefutsz egy primitívebb emberrel, aki majd helyre tesz. De tudom hogy csak egy ostoba kis szájkaratés vagy, aki magányosan él mint a Jeti és unatkozol. :-) Nem értesz semmihez és így próbálod az ostoba, fajankó fejeddel elhitetni hogy vannak nálad őrültebbek is, de ők nem mutatják ki, de biztos azok. Ez járhat a fejedben.
2020. ápr. 29. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

" :-) Köszi, puszi! :-) <3"

Na, az ilyet nem szoktam megérteni, te lány vagy egyébként?

Mert fiútól kicsit homáros-vigyoris megnyilvánulások ezek.

Videokártyát is "vidikarinak" nevezed?

Ha lány vagy, akkor OK.

2020. ápr. 29. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem neveztem a videókártyát "vidikártyának". Egyébként nyilván öniróniával írtam.
2020. ápr. 29. 16:37
 19/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Férfiként kizárt dolog, hogy egy fórumos vitában homárosan nyilvánuljak meg, még viccből sem állna rá a kezem.

Amikor nekem szólnak be hasonlóan, attól is hányok, őszintén szólva. Undorító. Meg a kis vigyori jelek, ütni tudnék tőle. A kis vigyorgó képébe bele, aztán majd utána vigyoroghatna...

Sajnálom, csak azért használok erős szavakat, hogy érzékelhető legyen a tényállás.

És csak általánosságban értem, nem most, nem rád.

2020. ápr. 29. 18:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi az életmód tanácsokat. XDD
2020. ápr. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!