Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A TV-be 2 hangsáv van (egy a...

A TV-be 2 hangsáv van (egy a TV-tol és egy a szolgáltatótól). Mit tegyek, hogy egy legyen belőle?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy ha például nagyon le akarom halkítani akkor 2 távirányítón is le kell halkítanom a TV-t.Régebben mind a két távirányítóval egy hangsávot lehetett hangosítani/halkítani.(Elnézést ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam de máshogy nem tudtam megfogalmazni és ha a hangsávot rossz jelentésben használtam :(.Mit tegyek hogy újra ilyen legyen?

2016. ápr. 24. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy olyan tévét, amit le lehet halkítani. Nekem is van STB-m, amin lehet a hangerőt állítani és a tévén is lehet. Az STB maximális hangerőn van, sosem állítom rajta, a tévén szoktam a hangerőt szabályozni.
2016. ápr. 24. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Kétféle módon jut el a műsor a tévédbe.

A boxról közvetlenül koax kábelen, ilyenkor a tévén váltasz a csatornák közül.

Vagy a boxról úgy hogy már a kép és a hang külön van, a boxon (is) lehet hangerőt változtatni, illetve csak ott tudsz csatornát váltani.

Ez utóbbi esetben a tv-n megszólaló hangot a box, illetve a tv is befolyásolja.

A box hangerőt nem kell sosem piszkálnod.

Ha be van állítva egy normális hangerőre, úgy hagyod.

A tévén levő hangerő szabályozási lehetőség elegendő.

2016. ápr. 24. 12:22
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat de nem ez volt a kerdes.
2016. ápr. 24. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Amit írtál arra ez a válasz.

Videózd le esetleg és kommentáld hogy mi a gondod ha írásban nem tudod megfogalmazni.

2016. ápr. 24. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
amikor a szolgaltato taviranyitojaval hangositod elejon egy csik ami "megy fel".Ha a TV taviranyitoval hangosito elejon egy masik csik ami "megy fel".Hogy tudom megcsinalni, hogy mindig ugyanaz a csik jojjon ele?Na ennel jobban mar telleg nem tudom megfogalmazni, de aki erre falaszol annak emelem kalapom
2016. ápr. 24. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi sem tudjuk jobban megfogalmazni, hogy ezt úgy tudod elkerülni, ha az STB-n a hangerőt beállítod pl. a maximumra, és a továbbiakban csak a tévén állítod a hangerőt.

Ezt nem lehet megszüntetni, összehangolni stb., mert mindkét készüléknek megvan az a szolgáltatása, hogy tudod a hangerőt állítani.

2016. ápr. 24. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"amikor a szolgaltato taviranyitojaval hangositod elejon egy csik ami "megy fel".Ha a TV taviranyitoval hangosito elejon egy masik csik ami "megy fel".Hogy tudom megcsinalni, hogy mindig ugyanaz a csik jojjon ele?"

Megvan mi a hiba.

Nem a válasszal van a gond hanem a kérdéssel.

A kérdező azt hiszi hogy amit ő elgondolt, az megoldható.

Illetve megoldható, ahogy már írtuk is, de ez két különböző készülék két különböző szolgáltatása.

Ha ahogy írta régebben nem így volt, az csupán a távvezérlő beállításán múlik.

Valószínűleg elem csere volt, vagy távvezérlő vagy box csere.

A használati útmutatóban kellene keresni a megoldást, vagy a szolgáltatónál megkérdezni.

Mivel nem tudjuk milyen szolgáltató milyen készülékéről van szó, így nem lesz kalap emelgetés kedves kérdező.

2016. ápr. 25. 07:26
 8/8 A kérdező kommentje:
es igen, telleg elem csere volt :D
2016. ápr. 25. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!