A számítógépemet újraraktam. Valaki segít? Sürgős!
Figyelt kérdés
Újraraktam a pc-m és jönnek ezek a szokásos kérdések higy milyen régióba vagyok meg ilyesmi. De én az elején elakadtam hogy nem tudok sehogy se választani, az egérrel nem tudok semmit se csinálni, nincs benne az elem lemerülve, még a kulzor se jelen meg. A billentyűzettel se tudok semmit se csinálni, akármelyik gombot nyomom a billentyűzeten nem csinál semmit. Minden kombinációt megpróbáltam, minden lehetséges dolgot megpróbáltam de sehogy se tudok választani. Aki tud segíteni az kommentbe írja le hogy mit próbáljak meg!2020. ápr. 16. 11:04
11/14 anonim válasza:
nincs messengerem. képet más módon is lehet küldeni - [link] például.
Azzal hogy a windowst "újratetted" csak problémát okoztál magadnak. Attól nem fog annyi minden eltűnni a gépedről mint amit szeretnél, vagy ami gondoltál, hogy el fog tűnni.
Úgy kellett volna csinálnod, hogy a particiót is törlöd és újra létrehozod telepítéskor.
12/14 A kérdező kommentje:
Mielőtt újratettem a gépet az előtt frisiítettem a gépet, de akkor nem a windowsommal van a baj hanem magáva a géppel hogy nem jelenik meg a kulzor se, meg nem érzékel semmit
2020. ápr. 16. 11:58
13/14 anonim válasza:
fogalmi zavarokvannak itten.....
"újratettem a gépet" - ez mit jelent?
"frisiítettem a gépet" - és ez mit jelent?
"nem a windowsommal van a baj hanem magáva a géppel hogy nem jelenik meg a kulzor se, meg nem érzékel semmit"
drótos a billentyűzet vagy bluetoothos?
14/14 Szervizmérnök úr válasza:
"Újratettem, újraraktam", utóbbi években terjedtek el ezek a hülye szavak.
Esetleg próbálj nem beállni a hülyék sorába, hanem fogalmazz érthetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!