Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fémházas laptop/notebook...

Fémházas laptop/notebook elérhető áron?

Figyelt kérdés

Tudom hogy mostanság összefolyt a Notebook és a laptop kifejezés ezért tettem így fel a kérdést.

A számomra keresett gép egy kb 15” körüli képátló. (ha egy picivel több nem baj de kisebb ne nagyon legyen)

Fontos hogy letisztult fém házas, alumínium vagy sötét színű.

Ezen kívül SSD-vel lehessen kérni.

A proci meglehetősen érdekes kérdés, a cél az Intel U széria elkerülése lenne de bármi szoba jöhet ami kellően erős és ár érték arányban megállja a helyét.

A videó teljesítmény nem túl lényeges, ezért szinte bármi szoba jöhet ésszerű határokkal.

Ezeken felül a gépen Windows futna, ezért nem jött szoba az Apple palettája.

Elsősorban új készülékre pályázom nagyjából 150k-200k között.

Ha eddig eljutottál és végig olvastad, elsősorban köszönöm. Másodsorban pedig meg szeretnélek kérni, ha van ilyen specifikációkkal rendelkező gép a tudomásodban küld be ide egy link vagy egy pontos típus névvel.

2020. márc. 27. 22:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én végig tegeződtem. A válasz nem az első kommentelőnek, hanem annak szólt aki írta "miért lenne bárki is ostoba..." (vagy valami ilyesmi nem emlékszem pontosan).

Ebben a kontextusban csak említettem a az első kommentelőt, ezért a helyes megnevezés olvasta (egyesszám harmadik személy) és ha jól tudom ilyen esetben nincs tegezés vagy magázás.

2020. márc. 31. 21:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a válaszokat. Gondoltam, hogy nem lesz megfelelő eszköz ezen az áron viszont mielőtt lentebb adtam volna az elvárásokat vagy az árat feljebb több ember véleményére is kíváncsi voltam. Úgy latom nem a megfelelő platformot választottam.. :)
2020. márc. 31. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocs, nem vettem észre előtte, hogy "#1", és félreértettem. Sok sikert a vásárláshoz!
2020. márc. 31. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!