Fémházas laptop/notebook elérhető áron?
Tudom hogy mostanság összefolyt a Notebook és a laptop kifejezés ezért tettem így fel a kérdést.
A számomra keresett gép egy kb 15” körüli képátló. (ha egy picivel több nem baj de kisebb ne nagyon legyen)
Fontos hogy letisztult fém házas, alumínium vagy sötét színű.
Ezen kívül SSD-vel lehessen kérni.
A proci meglehetősen érdekes kérdés, a cél az Intel U széria elkerülése lenne de bármi szoba jöhet ami kellően erős és ár érték arányban megállja a helyét.
A videó teljesítmény nem túl lényeges, ezért szinte bármi szoba jöhet ésszerű határokkal.
Ezeken felül a gépen Windows futna, ezért nem jött szoba az Apple palettája.
Elsősorban új készülékre pályázom nagyjából 150k-200k között.
Ha eddig eljutottál és végig olvastad, elsősorban köszönöm. Másodsorban pedig meg szeretnélek kérni, ha van ilyen specifikációkkal rendelkező gép a tudomásodban küld be ide egy link vagy egy pontos típus névvel.
Igazad van, ostobának és analfabétának is lennie kell valakinek :)
Tudom hogy ott körül vannak, de reménykedtem benne hogy valakinek van valami ötlete
Nem értem, miért lenne itt bárki is ostoba vagy analfabéta...
Ha fontos a fémház, gondolkodj el egy Microsoft Surface Go tableten, és hozzá egy Bluetooth billentyűzeten. Ez 10"-es, és a processzor sem túl erős. Valamit valamiért. Még így is 200e körül leszel.
Előző vagyok. Azért találtam néhány olyat, ami szóba jöhet, de egyik sem 15,6"-es, de legalább fém (ha minden igaz), és erősebb, mint a Surface Go.
- HP ProBook 430 G5
- Acer Swift 3 ***
- Acer Aspire 5 ***
- Asus VivoBook S13, S14 *** (S330*, S430*)
- Asus VivoBook Flip 14 ***
Esetleg néhány HP is szóba jöhet, azokat nem néztem.
A sorozaton belül nem mindig minden modell borítása alumínium. Az alsóbb részek valószínűleg mindnél műanyagból vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!