Office csomagot diákoknak, hogyan? Help!
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Regisztraltam office 365 oldalon a diakszamommal, email cim meg szuletesi datummmal, kaptam emailenre egy felhasznalonevet : xynév@sulid.hu
Ezzel kene belepnem az office oldalra de jelszot is ker, viszont jelszot nem irt az emailen. Nekem pedig nem volt lehetosegem sehol sem megadni a jelszot.
A kérdésem az, hogy megis mit kene megadnom jelszonak, hogy be tudjak vegre lepni es le tudjam tolteni ezt a r*hadt office csomagot?:D (word, ppt, excel stb)
Elore is koszonom :)
2020. márc. 26. 14:39
1/5 anonim válasza:
Nekem küldtek egy nagyon hosszú zagyva jelszót is. (Bár az nem most volt)
Amúgy beírod, elfelejtettem a jelszót és küldenek egy jelszót. Ha mégse akkor gáz van.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem engedi az elfelejtett jelszo opciot sem valamiert :) Reggel ota ezen idegesitem magam. Mindegy akkor, nem lesz meg. Azert koszi :D
2020. márc. 26. 15:22
4/5 A kérdező kommentje:
Szerinted nem probaltam mar?:D
2020. márc. 26. 16:09
5/5 anonim válasza:
honnan tudnám... ha bölcsész vagy akkor nem jutott volna eszedbe 🤣🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!