Mit tegyek Nem akarják kicserélni garanciálisan?
Miért nem írod le áttekinthetöen az egészet bekezésekre tagolva?
Így nem igazán lehet olvasni, mert összefolyik az egész.
Média Marktból (WestEnd) vettem egy samsung Wireless Powerbankot amit a Cellect Hungary Kft. forgalmaz .
Szeptemberben vásároltam a Media Marktban egy Samsung wireless Powerbank-ot .Sajnos decemberre a Powerbank vesztett kapacitásából és a telefonomat 4 csík esetén is csak 0 ról 30%-ra tudtam feltölteni,ezért bevittem a Media Marktba és visszaküldték Garanciális szervizre (itt szeretném megjegyezni ,hogy ekkor még se külső /felületi hibák nem voltak).
Kicsit késöbb Január közepén visszakaptam azzal az indokkal ,hogy a nem cserélik ki mert van az egyik oldalán egy enyhe türés / elválás (amit ők okoztak).Media Marktban azt mondták küldjük be mégegyszer és megjegyzésként oda írták ,hogy a termék nem abban az állapotban van amelyikben elküldtük.
Ma vissza kaptam !Már két helyen van ütés/elválás és nagyon sok karc,és csatoltak egy levelt amiben fotókat készítettek az általuk okozott ütés/elválásról . A Média Marktban hiába vitatkoztam nem ugyan az az eladó volt ezért nem adtak igazat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!