Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz kicserélni egy...

Mennyire nehéz kicserélni egy digiboxot? (ha ez a neve)

Figyelt kérdés

December 9.én egy hajléktalan begyújtott a pincébe mert fázott és valami lángra kapott, aztán a hő miatt a digibox elvileg teljesen leolvadt - vagy legalábbis használhatatlanná / veszélyessé vált, azóta nincs internet hálózat az egész panelban (4 emeletes). Miután elmentek a tűzoltók aznap és másnap voltak kint digisek, kábelekkel csináltak valamit, aztán ennyi.

18.a van, nem akarok én lenni a paraszt, de ehhez tényleg ilyen sok idő kell? Lehet internet nélkül maradunk karácsonykor - szilveszterkor is ha ez így megy tovább... (több szomszéd is panaszkodott, betelefonált tudnak róla és intézkednek), csak én átlag emberként nem tudom ehhez milyen procedúra kell, pl külön villanyszerelőt bérelni, vagy az hogy van 1 listájuk mikor hova kell menniük tehát "várólistán" van az egész ház?

2019. dec. 18. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Digi hírhedt arról, hogy spórolnak az emberi erőforrásokkal, vagyis a megfizetésükkel.

Vagyis kevés az ember, hogy a szaktudást már ne is említsem.

2019. dec. 18. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebből idén már nem lesz net és mivel szándékos rongálás volt, azaz nem a szolgáltató sara a hiba, kompenzáció se jár, ki kell fizetni a kiesett időt is.
2019. dec. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!