Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosórához csak a gyári pót...

Okosórához csak a gyári pót szíjakat lehet használni?

Figyelt kérdés

Huawei watch gt2-ről lenne szó. Az után gyártott szíjakat bármiféle szerszám nélkül lehet rajtuk cserélni. Az órás tud olyan szíjat adni hozzá, amit szintén tudok majd cserélni?

Az óra még nincs meg egyébként, szerdán jön meg.

2020. febr. 24. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az órás nem is, de neten tudsz rendelni hozzá. Én is rendeltem a GT-hez kínából, 3-4 ezerért fém szíjat.
2020. febr. 24. 15:11
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Én bőr szíjat szeretnék, de csak igazit, viszont odaírják a 2200ft-osra is hogy igazi bőr, és a 9000 ft-osra alin, hihető ?
2020. febr. 24. 15:18
 3/8 Wadmalac ***** válasza:

Újabban rájöttek a gyártók, hogy jobb a sztenderd szíjkialakítással órát gyártani, jobban eladható, ha az embernek meghagyják ezt a szabadságát és nem kell félnie, hogy a táomgatottság megszűnésével, mondjuk 2 év múlva használhatatlanná válik az óra, pótszíj híján.

Én így jártam az Alcatel Go Watch órával. Elszakadt a szíj és égen-földön nem kapni.

A Samsung is ráérzett erre. A drágább jószágok már mind szabvány szíjasak, csak a szélességet kel ellenőrizni és órásnál kapható passzoló szíj.

2020. febr. 24. 15:28
 4/8 Wadmalac ***** válasza:

Minden szíj jó, aminél a "lug width" 22 mm.

Ez a szíjvégi tengely helyének a szélessége.

2020. febr. 24. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyári szíjára is azt írják, hogy bőr aztán gondolom úgyanúgy csak "bőrözött" szilikon mint az én GT-mé.
2020. febr. 24. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Ne már, hogy 9000 ft-ért bőrözött szilikon jár, mert hivatalosan ennyibe kerül
2020. febr. 24. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Pedig a tavaly januárban vett GT-m szíja ilyen. Mert most milyennel rendelted?
2020. febr. 24. 16:48
 8/8 A kérdező kommentje:
7. Szilikonnal, mert valamilyen oknál fogva fekete órához nem adták a barna bőr szíjat, csak a fehérhez, viszont nekem fekete kellett.
2020. febr. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!