Gyári autó rádiót át lehet alakítani bluetooth-osra?
Az autós rádiónak gyárilag van kialakítva usb-s csatlakozó, ha beleteszek e Bluetooth adaptert az működi fog?
Vagy fejegység csere nélkül meglehet oldani?
Nekem transmitter van a szivargyújtomba dugva, 1 éve használom tökéletesen működik imádom.
Annyi, hogy rá kell állni arra a frekvenciára amit sugároz, bluetooth rácsatlakoz és nyomhatod is.
Az ilyen 1500-2000 forintos csodákat hanyagolnám. Nekem Xiaomi Roidmi 3s van és tökéletes, csak ajánlani tudom.
Köszönöm a válaszodat.
Azt nem írtam le, de nem kihangosítani szeretném a telefont, hanem az autó gyári hangszóróin keresztül zenét halhatni a telefonomról.
Ilyen egyszerű adapterre gondoltam amit beletennék az autó gyári usb csatlakozójába és így párosítanám össze a telefonommal.
Ez működhet?
Megoldható többféleképpen.
Van olyan BT-adapter, ami belső kis akkuval, vagy az USB 5 V-ról működik, de az Aux bemenetre csatlakozik kábellel.
Van olyan trükkös szerkezet is, amit csak bedugnak az USB-re és MP3 fájlt emulál gyakorlatilag.
Vagyis azt hiszi az autórádió, hogy pendrive-ot dugtál bele és elkezdi lelkesen lejátszani a fájlt, ami nincs is, mert közben Bluetooth-ról megy rá a hang.
Bár állítólag nem mindenkinek válik be, mert lehet késleltetése, de sok vásárló ugyanakkor elégedetten írt róla az Aliexpressen.
Vannak egyéb, beépíthető BT-modulok is, de az hozzáértést igényel.
Az autó egy 3. generációs ford focus .
Igazából arra gondoltam, hogy jó lenne ha az autóban tudnék spotifyról zenét hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!