Mi számít divatórának? A Zeppelin és a Junkers pl. divatóra?
Tetszik ez a két márka, elég jó a felhozataluk, de hallottam, hogy ezek is divatórák, mert csak tokozó cégek, nincs saját szerkezetük, és nem "nagy név" egyik sem, mert eredetileg nem órát gyártottak. Mi a hozzáértők véleménye?
Ez a két óra tetszik legjobban, mit gondoltok róluk?
Igen, divatórák, de a minőségibb fajtából.
Kínai és japán alkatrészekből, Németországban rakják össze.
Szerintem minden karóra divatcikk, a legolcsóbbtól a legdrágábbig.
Pont mint egy nyaklánc, vagy gyűrű.
Mindkét óra normális minőségű, hétköznapi viseletre tökéletes.
Ha kvarc akkor, olyat keresnék amiben eta g10 mű van vagy valami hasonló. Svájci mű, maga a mű nagyon kompakt ezért eldobható, de a pótlása kb 30-60 euró. Az értéket a ház adja meg. A tissot-okban van ilyen vagy pl a swiss military-ban.
Nekem céges ajándékórában van, egy ment tönkre egyszer, de kb azért mert otthon leesett a betonra az egyik gombjára, de működött tovább, csak a gomb nem regált meg így nem volt 100%os a stopper funkció. Ez volt az ami mivel emlék, kicseréltem benne a művet.
Pl itt az eslő kicsit a rolex submarinerre hajaz, ebben ronda werk van.
Alatta meg vannak a komolyabb többmutatósok.
A link meg jól lemaradt:
“ Ezeket a szerkezeteket nem javítják.
Ha elromlik, szerkezetcsere.”
Állítottam az ellenkezőjét? Pont ezt írtam feljebb. Kb annyiba kerül az óramű, mint a másik javítása. Den nekem kopás miatt még nem kellett, ha meg leejted ahogy nálam volt, mindegy mi van benne, az pénzbe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!