Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha ti sso-n (star stable...

Ha ti sso-n (star stable online) star riderek vagytok akk szombatonként a 100sc-t csak akkor kapjátok meg ha fel is léptek aznap?

Figyelt kérdés
Én a múlt szombaton(1.szombat,hogy star rider lettem) nem léptem fel és nem is kaptam meg. Pedig az előtti nap pénteken lettem rider. Ez veletek is így van vagy csak azért nem kaptam meg, mert azelőtti nap lettem rider?🦄🦄🐎🐎🐴🐴

#ló #Star Stable #lovas játék #SSO #Star Stable Online #számítógépes lovas játék
2020. jan. 15. 20:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
Persze hogy megkapod!
2020. ápr. 23. 14:51
 12/13 anonim válasza:
Igen, megkapod, az nekem 8s úgy volt hogy pénteken lettem rid3r, 1. Szombaton nem kaptam meg.
2021. jan. 3. 21:04
 13/13 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy már rég nem foglalkoztat a dolog, de akkor kapod meg, ha lefrissíted a játékot. 1.szombaton én sem kaptam.
2021. júl. 28. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!