Ha ti sso-n (star stable online) star riderek vagytok akk szombatonként a 100sc-t csak akkor kapjátok meg ha fel is léptek aznap?
Figyelt kérdés
Én a múlt szombaton(1.szombat,hogy star rider lettem) nem léptem fel és nem is kaptam meg. Pedig az előtti nap pénteken lettem rider. Ez veletek is így van vagy csak azért nem kaptam meg, mert azelőtti nap lettem rider?🦄🦄🐎🐎🐴🐴2020. jan. 15. 20:15
1/13 anonim válasza:
Igen, minden héten szombaton kapunk 100SC-t. Nagyon nem szoktam figyelni, de szerintem csak akkor kapjuk meg, ha szombaton lépünk fel. Azt viszont nem tudom, hogyha egy héten szombaton nem lépek fel, majd az utána lévő héten egyszer sem, csak a következő szombaton, hogy akkor megkapom-e az előző és az eheti SC-t. De majd most megnézem, mert több, mint egy hete nem léptem fel (asszem szombaton sem), hogy kapok-e 200SC-t. Majd írok!
2/13 anonim válasza:
Na, csak most tudtam megnézni, és igen, megkaptam a 200SC-t. Szóval ha egy szombaton nem lépsz be, de egy nem szombati napon belépsz, akkor nem kapsz semmit. Még ha a következő szombaton fellépsz, akkor is csak az aheti (100)SC-t kapod meg. Viszont ha egyik szombaton nem lépsz fel, és az utána következő 6 napon sem, csak a következő szombaton, akkor a kétheti SC-det egyben kapod meg.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. jan. 21. 18:17
4/13 anonim válasza:
Jó isten. Mit kell bonyolítani?? Mindig kapsz pénz, ha fel lépsz ha nem. Minden szombat hajnalba kell kapnod 100sc-t. Ha fel lépsz, ha nem,a pénzt akkor is megkapod.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem ez hulyeseg az sso oldalan lattam multkor h csak ha akkor online vagy. Nem kell itt lehulyezni szavakkal
2020. febr. 5. 15:32
6/13 anonim válasza:
Nem hülyézett lett, annyit mondott, hogy nem kell túlbonyolítani :D
Nem tudom, hol olvastad, hogy csak akkor kapod meg a 100 sc-t, ha online vagy,mert ez biztos nem az sso oldalán volt... ez nem így van :)
Nekem is volt, hogy egy hónapig nem léptem be, és 400 sc-t kaptam. Szóval legközelebb hivatalos helyen olvass, és ha lehet kérni, ne viselkedj úgy, mint egy 9 éves hisztis kislány...
7/13 A kérdező kommentje:
Mar nem azert de rendesen kerdeztem meg. Es a #1 valaszolo is elmondta vagy talan nem tudsz olvasni. Nem hukyeztem le es ha akarod legkozelebb m3g vissza sem irok. De köszi a jo fej valaszt #1 es #2
2020. febr. 20. 21:11
8/13 anonim válasza:
Annyit mondtunk, hogy nem kell túlbonyolítani.. nem azt mondtam, hogy hülye vagy, vagy hogy húzzál el melegebb éghajlatra, hanem egyszerűen azt, hogy egyszerűen mindig megkapod az sc-t. Ennyi az egész. Ha tényleg az sso hivatalos oldalát olvastad, akkor tájékoztatlak róla, hogy TE nem tudsz olvasni, vagy nem megy a szövegértés, ami lehetséges, mert az előző pár válaszodban kimutattad, hogy nem az erősséged.
9/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, nagyon nem megy a szövegértés kedves kérdező. Az sso oldalán ilyen sehol nincs kiírva(legalábbis a hivatalos oldalon biztos nincs). Mindenki tök rendesen válaszolt, és senki nem hülyézett le, csak te magad....
10/13 A kérdező kommentje:
Jó rendben egy kicsit túl reagaltam. Mindenkitől bocsanatot kerek. Csak ugy emlekeztem mintha olvastam volna ezt valahol de lehet h tevedek.
2020. ápr. 8. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!