Probalta mar valaki az elektroszmog ellen vedo eszkozoket?
Melyiket?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Mennyire megbizhatoak?
5G ellen is ved?
#19, remélem, azt mondod, hogy mindegyik hitelt érdemlő link, mert akkor elég, ha az egyikről mondom, hogy ordas nagy félrevezetés, és érvényes lesz mindegyikre. Egynek próbaképp kiválasztottam a Felfüggesztik az 5G használatát Svájcban cikket. Azt írja a magyar félrevezető:
valamennyi svájci kanton kormányzata levelet kapott a Das Bundesamt für Umwelt (Bafu) környezetvédelmi hivataltól, amely az összes 5G antenna – Svájcban már több mint 2000-et telepítettek belőlük – használatának beszüntetésére hívott fel.
Az angol nyelvűben meg az van:
The Federal Office for the Environment’s (FOEN) letter to the cantons does not contain any recommendation to stop the permitting of 5G base stations” the representative told MWL
Tudsz angolul?
Az elektroszmog gyűjtőnév. Javaslom megnézni: [link]
Manapság kevés szó esik a mágneses erőtér okozta károsító hatásról. Pedig az elektromos autókban iszonyúan nagy a mágneses erőtér, és NINCS ELLENE VÉDEKEZÉSI MÓD! Talán piaci érdekek miatt nagy a csend erről. Elhallgatják az immunkutatás azon megállapítást is, mely szerint az 5G sugárzás gátolja a hemoglobin oxigén felvevő képességét. Faraday-kalitkában nem tudjuk leélni az életünket, mert az nem életszerű (elvben jó). A megoldást az 5G mentes lakótér jelenti.
A WHO az aztán majd tudja nektek mi a jó..
Majd figyeljetek csak.
Intellektuális zsenikétkedők majd az idő úgy is igazolja kinek van igaza vagy sem.
Tudom tudom "konteó meg ordas ostoba összeesküvés elmélet" amit szerintetek Orweli módon tiltani kéne de minimum lesajnálni hülyézni minden amit nem az esti balos vagy jobbos híradóban mondanak be vagy az agymosó oktatási rendszerben sulykolnak.
Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!