Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Probalta mar valaki az elektro...

Probalta mar valaki az elektroszmog ellen vedo eszkozoket?

Figyelt kérdés

Melyiket?

Milyen tapasztalataitok vannak?

Mennyire megbizhatoak?

5G ellen is ved?

2020. jan. 9. 22:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%

#19, remélem, azt mondod, hogy mindegyik hitelt érdemlő link, mert akkor elég, ha az egyikről mondom, hogy ordas nagy félrevezetés, és érvényes lesz mindegyikre. Egynek próbaképp kiválasztottam a Felfüggesztik az 5G használatát Svájcban cikket. Azt írja a magyar félrevezető:

valamennyi svájci kanton kormányzata levelet kapott a Das Bundesamt für Umwelt (Bafu) környezetvédelmi hivataltól, amely az összes 5G antenna – Svájcban már több mint 2000-et telepítettek belőlük – használatának beszüntetésére hívott fel.

Az angol nyelvűben meg az van:

The Federal Office for the Environment’s (FOEN) letter to the cantons does not contain any recommendation to stop the permitting of 5G base stations” the representative told MWL

Tudsz angolul?

2020. ápr. 1. 19:39
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Annyira de annyira bírom mikor konteó hívők konteó oldalakat jelölnek meg forrásként a baromságaik bizonyítására és azt hiszik ők a nagy felébredt valakik mindenki más meg alvó birka. 5G ellen is véd? Anyám borogass. Megnézem mit fognak ezek csinálni mikor az 5G olyan szinten elterjed mint a 4G és ugyanúgy megy tovább az élet senki nem fog emiatt meghalni.
2020. ápr. 2. 19:38
 23/28 EagleHUN ***** válasza:
100%
2020. ápr. 10. 11:43
 24/28 anonim válasza:
65%

Az elektroszmog gyűjtőnév. Javaslom megnézni: [link]

Manapság kevés szó esik a mágneses erőtér okozta károsító hatásról. Pedig az elektromos autókban iszonyúan nagy a mágneses erőtér, és NINCS ELLENE VÉDEKEZÉSI MÓD! Talán piaci érdekek miatt nagy a csend erről. Elhallgatják az immunkutatás azon megállapítást is, mely szerint az 5G sugárzás gátolja a hemoglobin oxigén felvevő képességét. Faraday-kalitkában nem tudjuk leélni az életünket, mert az nem életszerű (elvben jó). A megoldást az 5G mentes lakótér jelenti.

2020. ápr. 10. 19:24
 25/28 anonim válasza:
24%

A WHO az aztán majd tudja nektek mi a jó..

Majd figyeljetek csak.

Intellektuális zsenikétkedők majd az idő úgy is igazolja kinek van igaza vagy sem.

Tudom tudom "konteó meg ordas ostoba összeesküvés elmélet" amit szerintetek Orweli módon tiltani kéne de minimum lesajnálni hülyézni minden amit nem az esti balos vagy jobbos híradóban mondanak be vagy az agymosó oktatási rendszerben sulykolnak.

Ja nem.

2020. máj. 9. 19:03
 26/28 anonim ***** válasza:
73%
#25 Nem tudom te hogy vagy vele de én az 5G tulajdonságairól sem a híradókból értesültem hanem magam néztem utána de valahogy mégsem jutottam arra hogy védekezni kellene ellene. Továbbá az 5G vel kapcsolatos konteóknak is utánanéztem több helyen (mint pl hogy gátolja az oxigenfelvételt) és kikövetkeztettem hogy általában balgaságról van szó és akik terjesztik még annyira sem értenek az ilyesmihez mint egy átlagos informatikus vagy villanyszerelő
2020. máj. 9. 20:46
 27/28 A kérdező kommentje:
2020. máj. 11. 11:45
 28/28 anonim ***** válasza:
78%
Ez a video tök jó, köszi, hogy belinkűted! 59. percnél mondja a fizikus, hogy a Napból kapunk ebben az 5G körüli frekvenciatartományban 13 W/m2-t. Akkor mit akarsz a milliwattos mesterséges hercemancákkal?
2020. máj. 11. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!